Tuesday, 17 May 2011

Bila MZ skodeng Glass house a.k.a rumah kaca AF

nope!!--me bukan peminat AF--esp final season ni--me tak layan langsung pun heheh
tp kebetulan me bwk my kids jln2 kat Jusco AU2 di mana ada umah kaca AF tu..so me jadi curious lah..sajer nak tgk kan...rumah transparent ni :p


tapi tak lah budak2 AF tu sbb diaorg pegi buat konsrt time tu

so me sajerlah snap2 pics ajer..



unik gak umah ni...TRANSPARENT sungguh :p agak2 mcm mana nak tukar baju or kalau nak pegi toilet kat dlm umah jenis kaca ni :p

kat jusco AU2, kat sana sini ada promo AF ni, banner etc :)


note : siyes tak minat AF --tp me layan plak Maharaja Lawak--laughter is the best medicine kan LOL :p


14 comments:

Unknown said...

na pon tak layan sgt..tengok kengkadang sahaja

CaDLyNN said...

samela...lin pon tak layan AF..tp maharaja lawak tgk byk kali pon takpe...layannnnnnnnn :)

Myra Jay said...

Cantik gak rumah kaca ni kan Sis :) Kalau ada bdk2 AF tu mau sesak ha kat situ

Nana said...

saya pon xsuka AF tp kdg2 tu xde cite nak tgk layan gak la..
tp kejap2 tuka
kejap2 tuka hhee
maharaja lawak tu mmg suka gile
sampai langgan astro warna sebab nk tgk

AyuArjuna BiGoshh said...

me pun tak layan AF ni hehehe..Maharaja lawak lum pernah tgk lagik...

Ijah EmoTemo said...

sama la dgn ijah. tak lyn AF for this year. lagi best layan maharaja lawak ;P

LYAfrina said...

wahh p jengguk student af training yep.. agaknyer, nk tuko baju kna masuk toilet kat shopping mall tu.. tp cam x best j, sbb smua gerak geri diperhatikan org.

Ayu Zarina said...

wahhh..dah sampai sini erkk...

tak kisah, ayu layan jer mana2 yg ader depan mata time boring..hehe

DeQWa said...

AF skrg xbest langsung....AF mule2 dulu jer menyengat....baik layan mentor lagi best kot....
MAHARAJALAWAK terbaik!!!

MARIA LIZA said...

kureng lar AF9 ni...seb baik ler rumah kaca ni diorg guna tempat trainin kalau tempat tido for sure semua org dpt tengok aksi tidur dirogkan...kalau rumah kita semua camni for sure asyik beli langsir jer ler..he..he..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

da lama sangat season af ne..mmg dah takde aura

BUNGA said...

rumah kaca ni untuk apa mz?

Unknown said...

miza pun tak minat AF. dah lama tak tengok AF since dari musim ke 5 lagi. artis AF pun tak kenal sangat. hihi

tiefazatie said...

ifa xsuka AF nie..haha..ntah sapepun xtau..hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails