Thursday, 5 May 2011

I reveal to uolls my 7 boxes.....

..of prizes...

see

ni semua hasil me aktif contest sepanjang me dok UK selama setahun 3 bln setengah...
7 kotak uolls!!! tak muat keta satria me--adik me tlg punggah bwk balik masuk keta dia ;) penuh bilik umah me jd stor :p

apa ada dlm kotak tu????
mcm2--byk baju, kain psg, shawls, brooch (satu kotak total), perfume(satu kotak total), house deco, souvenir2, some jewelleries and lil2 stuff like key chain, book mark, FM--the list is sooo long!!me save bajet beli brooch & perfume and baju sbb kat UK pun me pulun beli baju sampai lembam :p tak abis nak pakai ni nampak gayanya :p

balik msia--me masih belum gain momentum ber contest kat blog--just antar some contest yg kat magazines ajer--sbb hadiah lebih lumayan kan  -kat UK me tak de choice tu dok pulun blog contest hahahha :)
nationwide contest yg besh2 pun ada few yg me tgh nak join ;)

kalau ada masa, me nak gak join blog contest, even bukan tahap pulun mcm dulu2 pun ;)--tp now dh bz dgn blogshop lagi, so masa jd sgt limited-..and me tgh plan bday party zharfan lagi--invitation list, then photographer me dh book Ros/Little Mama (redeem voucher RM 100, tp kena top up RM200 tau ;)

and agenda jumpa kwn2 termasuk blogger frens :) weekend ni me ada nak jumpa one blogger tau...isnin nanti baru boleh citer saperrrr....Insya Allah, moga2 akan jd my BFF gak :) beshnya dpt BFF yg satu kepala, yg memahami, yg support each other ;)

note : tq uolls yg singgah blogshop me..byk lg stuff yg me belum upload tu...


19 comments:

@e_da said...

adoii banyaknya.. inilah berkat rajin bercontest.. nak .. nak tuah menyebelahi pulak.. tanniah MZ

syawalsimpsons said...

mmmmm...finally...dapat gak buka blog MZ ni...mmm..sue asik buka..kn block...sabar je...mmg best klo menang kan...banyak betoi hadiah ...

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said...

banyak gilerrrr sis!!

Unknown said...

banyaknya ! 7 kotak semata-mata hadiah. tahniah mz :) kagum :)

Unknown said...

perghhhhh berkotak2 tuuu... :)

Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih
Cari hadiah best untuk yang tersayang?

aanie said...

wah, banyaknya mz...bestnya!!!nanti blh la display dlm 1 almari...

sW33tdARLiNG said...

mai aiiii!!! hadiah jer 7 kotak erk...? caiyok2

Aleyn said...

Waduh banyaknyer hadiah contest dia...jeles I

♥MiZz-siHa♥ said...

bnyknya hadiah...smpai 7 kotak..MZ mmg power la..hehe

Ayu Zarina said...

perghhhh...dasyattt..banyak giler hadiah....rezeki tu..

risa said...

huyooooooooooooooo gile banyak!!
seyes ai jelessss...hehehe
tapi ai sukeeeee...memang murah rejeki dak mz neh..tahniah dear!

MamaYatie said...

huhu..banyak sungguh!

Lelord said...

wahhhh banyaknyaaaa

Oyis said...

wow! berkat kegigihan k suzie la ni sampai 7 kotak!

eija_sweetmama said...

wow..penuh 7 kotak dgn hadiah2..srnoknye..

msti grand b'day party zharfan tu nnti kan..

MamaRifqy said...

mmg legik la banyak!! entry kemenangan akak sgt banyakkk..everyday ade yang menang!! rezeki kann

Unknown said...

wah..byknye..
smpai 7 kotak..

tiefazatie said...

pegh!sgt dasat!murah rezeki sis..

Nisa Greennnpanda said...

byk gile hadiah sis suzie nie.. Jealous wei~~~!!! Huhu~...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails