Friday, 27 May 2011

Baskin Robbins vs Haagen Dazz | yang mana lebih sedap?

me bukan spesis penggemar ice cream, so kalau me mkn ice cream tu, sama ada mr Hubby beli or org belanja, kalau sajer2 me suka2 nak beli ice cream, mcm tak kot :p

BR+HD tu spesis ice cream mahal kan :) so me tak pernah try tau--jgn tak percaya wohooo--until...my BFF Mira Msian Giveaway bagi one voucher (dia menang contest BR)--so dptlah me redeem one scoop BR FOC! tq mira!!

me redeem kat BR Jusco AU2

my zharfan yg beria excited mkn --me ckp ni ice cream mahal ni hehehe


me try gak--rasanya? sedap ajer--mcm rasa ice cream lah :)

what's ur fav ice-cream?

note : me pernah gak beli walls viennita--sedap gak sbb rupa mcm kek kan, cuma it's ice cream lah :)

11 comments:

amirah said...

HD tak pernah makan lagi tp BR mmng tetiap mnggu mkn..yummy..sedap

Fadzillah Kamarudin said...

tak penah makan...
tapi tingin gak...
bila adik kata mahal...
ish...
baik makan cornetto / magnum...
heheh...
it's just ice cream...
=)

mama tisya said...

dua2 sedap tp hagen dazz lg mhl dr baskin robbins tk silap

mama affan said...

zharfan..anty terliur la..dah la kat tpg dua2 brand x dok..huhu..

Unknown said...

weeee besttt...eskrem mahal ni tekstur dia lain kan..very soft n fluffy ...hehe..tp kita slalu beli yg murah sket dr BR ni la..nestle le cremeria..hehe..sedap gk.HD plak klu org banje baru ler mkn..mahal sgt..rasa xberbaloi plak nk beli..hehe..

Farah Shamsudin said...

ermm.. kalau saya HD is better laa.. lagi sedap kot.

Jue said...

BR sangat sedap..weeeeeeeeeeee

Nana said...

rasanye plg sedap penah makan Haagen Dazz | coklat tu
br suke gak
bak kata mz la
mahai
hehehe HD tu pon mahai giler
klw trasa nk makan je br bli

Princess Feyqa said...

due-due sedapp tp HD lgi mahal heee

FN said...

to me, BR lagi sedap :P especially jamoca almond fudge ooouuuhhh, awesome

tiefazatie said...

BR mmg sedap..hihi..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails