Monday, 9 May 2011

Gunny Race | Lari dalam guni berwarna-warni

ari Sabtu lps adalah Sports Day IIUM Educare (tadika my zharfan) ..

sports day ni utk students 4-6 thn, one game for each student

my zharfan masuk acara GUNNY RACE== lari dalam guni ;) LOL

tu my zharfan peserta yg kat tgh2 tu..gigih dia berlari..

nasib baik dpt gak no 3--so dpt tropy gangsa --my zharfan was sooo excited :) mamanya pun sama naik excited--masa me sek rendah thn 1983-1988, me pernah gak masuk acara lari dlm guni ni :p :p



lil ariff sibuk belek2 nak tgk apa yg abgnya dh menang tu..

congrats my boy! --anak ayu rafikah pun menang gak, dua org anak dia, sorang dpt no.1, sorang dpt no. 3--games yg lain lah :)


tq sbb sudi baca!!

~ringan2kan jari anda utk VOTE for MZ yer. voting sampai esok ajer ni...TQVM!!!~


12 comments:

Miza Yusof said...

Tahniah zharfan :)

Nana said...

hehe ni acara wajib tiap kali sukaneka ni kan
dulu2 selalu gak menang
sebab time kecik2 kuat lari..
heheee
tahniah zharfan

syawalsimpsons said...

tahniah zharfan

mummy-who-cooks said...

How I missed that game when I was a small kid.. :(
... and congrats to your handsome little kiddo.. :)

MamaYatie said...

congrates zharfan! wah, balik2 m'sia terus ada sport day

cikpia said...

congratulations!!! memang dari mak sampai ke anak selalu dapat adiah ni!!!

Iela Fazielah said...

tahniah zharfan..

Fadzli Amir said...

Salam...memang pernah buat lari dalam guni tu...susah ya amat..!!1 apapun tahniah...

tiefazatie said...

comel gle zharfan!nampak chubby lak nie..

zahidah dihaz said...

tahniah untuk zharfan...



New Entry: Happy Monday, can’t wait for Friday

Hanim said...

Cik Teh over excited sb Pan menang :))

MamaRifqy said...

Tahniah zharfann!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails