Sunday, 15 May 2011

Phone call dari London

last week, masa dekat2 nak maghrib (waktu Msia), me tiba2 terima phone call dari nombor yg pelik--me suspect no obersi ni..

dgn penuh suspens, me pun jwb call  tu--rupa2nya dari KAK INA KL!!
 dia tanya me mcm mana nak pegi tempat shopping2 yg me tulis kat blog me tu--East Midlands Designer Outlet. urgent benar bunyinya tu...

me pun cepat2 google map+ address tempat tu and email kat kak ina...me risau gak kot2 kak ina tak jumpa tempat tu--kat UK, hampir semua org ada/guna satellite navigator (GPS) utk bergerak ke mana2

then last few days, me dpt one email dari kak ina
lega me :) :)

kat blog kak ina KL ada mcm2 citer psl dia pegi cuti2 London tu...

baca entry2 tu buat ME RINDU MY LIFE IN UK ...:( tempat jatuh lagi dikenang kan..

12 comments:

Eyriqazz said...

rindu juga UK..oh,dah lebih 7 tahun kot tak jejakkan kami kembali ke UK

tiefazatie said...

wah...sampai kak ina kl kol sis nie..hihi..erm..bese la sis..mesti teringat2 lg kan2..

mama_umar_maryam said...

kitorg yg readers nipon terbyg2 lg,inikan mz,hehehe

dilazfamily said...

best yer.teringin nak pergi sana. manalah tahu dapat pergi untuk honeymoon pertama setelah 4 tahun kahwin tak gie honeymoon.huhuhu

cik heroin said...

sy xrndu, tringin nak pegi, hehe

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

rindu jugak kat uk..walaupun cuma duk sekejap je..oh nasik ayam khaiber.. T__T

Hunny said...

Kak suzie dah balik yerr..:)boleh la jumpa..:)

Adyshariz said...

yelah mz, rindu lak nk tgok gambar2 yg cantek kat sana

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

tolong menolong senama kita, suzie kan pakar jalan2 kat sana

MamaYatie said...

hehe..baca blog kak ina saya pun ada terdetik dlm ati..agaknya kalo mz masih kat uk mesti ada jumpa2 an ngan kak ina

Nana said...

tu la sonok baca blog kak ina
bila la nk sampai sana heheh

MamaRifqy said...

bile ntah nak g sana!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails