Tuesday, 31 May 2011

tanda penghargaan utk blog readers/regular visitors/commentators

UPDATED :

me dh update link uolls dlm my bloglists..
Mommies gorgeous
http://puannina.blogspot.com
http://ajumohit.blogspot.com/
http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com
http://www.ciklilyputih.com/
http://deejaywani.blogspot.com
http://iceboxrivet.blogspot.com
http://azurasamsuddin.blogspot.com/

http://kayyana85.blogspot.com
http://rosrusli.blogspot.com
http://cadlynn.blogspot.com
http://luvyuall.blogspot.com
http://yatiechomeyl.blogspot.com/
http://gieyana79.blogspot.com/
http://nuradyanirosly.blogspot.com
http://miszmaliana.blogspot.com/ 


Single & beautiful 
http://firdnurjue.blogspot.com

http://cheritaemo-temo.blogspot.com/
http://blog-tips-kurus.blogspot.com

http://bambam-story.blogspot.com
http://pia-pinkylita.blogspot.com/
http://deqwa2u.blogspot.com/


me ingat nak tambah DUA blog list baru
sbb me lately diserang sindrom malas nak go thru my dashboard :p--me kan follow blog sbb join GAs, so dh jd ratus2 blog yg me follow tu...sampai dh tak tau nak terjah yg mana time BW kan...

so what MZ usually do, me BW based on my bloglists ajer :)

rasanya nak buat :
  • satu blog list utk frens di klgn mommy bloggers
  • and satu lg those yg single mingle

bloglist ni utk yg belum ada dlm my bloglist tau, and utk yg regular dtg my blog--sbb me nak balas kunjungan uolls, even bkn everyday, tp me akan terjah gak bila dtg angin pus2 --setiap hari ada jer timing angin pus2 rajin berBW tu :)

so, pendek kata
sila tinggalkan link ur blog kat entry ni yer--and tell me sama ada u ni regular readers or regular commentators or silent readers :) mana2 pun ok :)

tq uolls!!

34 comments:

puan nina said...

nak joinnn..hehe

http://puannina.blogspot.com

biasenye silent reader je.. =)

Ijah EmoTemo said...

salam MZ.

ijah nak join jgk ye :)

http://cheritaemo-temo.blogspot.com/

ijah kategori : single / regular reader :)

thanks ye :)

ajumohit said...

regular readers suzie, kekdg ade gak comment, kt blog contest pon ade komen

Fiza Rahman said...

Salam MZ, me regular readers ☺☺☺

link: http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com

Cik Lily Putih said...

nak joinblog list jugak lah.. but im silent reader je.. boleh ke

Ibu Muda 30series said...

yeayy! Nak tersenarai kat sini jugak la

http://deejaywani.blogspot.com

kategori mommy blogger :)

selalu singgah blog MZ..boleh kata every time ada entry baru sbb AIM BW tru dashboard list :)

blog-tips-kurus said...

~ me=single mingle. (silalah submit if any. hehe! *>*)

~ semua kategori prnh jadi. even MZ dah ditepek kat my Wall of Fame.

*http://blog-tips-kurus.blogspot.com

Unknown said...

http://asfaliza.blogspot.com/

i termasuk ketiga2 kategori tu. huhuhu

Sidratul Muntaha said...

blog den:
http://iceboxrivet.blogspot.com
-regular reader la kot?!komen jarang - jarang.
tpi dah byk kali jdi silent reader.

Nana said...

sy dalam kategori regular commentators

azura samsuddin said...

sy regular reader kat blog sis, pendek kata hari2 kena 'dtg' baca jugak tp x selalu komen (kalo sis perasan) teringin sgt nak sis 'dtg' blog kite yg cinonet ni tp xpelah mgkn belum masanya lagi he3

kayyana said...

kak suzie.. saya mmg regular readers akak.. kdg2 tinggalkan komen kdg2 jd silent reader je... dr akak kt UK lg suke bc blog akak.. yelah.. tak dpt g UK dpt bc blog dr UK pun jadila kan.. hehehe.. ni add blog sye
http://kayyana85.blogspot.com

Jue said...

http://firdnurjue.blogspot.com

Jue single lagi, regular reader.:-)

Mama Zharfan said...

i dh update semua link uolls dlm my new bloglists tau!!

Ibu Ayra said...

salam mz...

i'm one of ur silent readers... wveryday mesti singgah tapi jarang tggal komen...

rosrusli.blogspot.com

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila pun nak..

http://kokoadik.blogspot.com

letak le mana2 asal datang jenguk... hehe

tiefazatie said...

ifa pun nak sibuk2 gak blh sis?haha

http://tiefazatie.blogspot.com/

CaDLyNN said...

salam MZ,

nak masuk jugak..
http://cadlynn.blogspot.com

single dan taktau nk masuk kategori mane..silent reader kot sbb not every entry MZ lin comment..tp lin bace :)

Nur-nba said...

Assalamualaikum... Terima kasih banyak ye Kak Suzie sebab sudi doakan Nur cepat2 dapat baby.. Nur terharu sangat..

Rajinnya akak update blogslist. Nur nak join, boleh tak?

Kategori : Regular reader..
URL Blog : http ://cetusanrasa-nba.blogspot.com

Thanks kak.. :)

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

saye single mingle..

saye jugak silent reader..

ngeh3.. :D

Cik Bambam said...

nak join jugak!hehehe

http://bambam-story.blogspot.com

single and semua kategori!hahaha..regular readers pon yer..regular comentors pon yer kekadang..silent reader pon yer..errr..buh lar mana2 MZ..eheh

thanks! :P

kemma said...

salam

nak join juga

sy mmg hari2 jengah blog sis..tp kekadang je komen klo sis perasan la..


http://luvyuall.blogspot.com

tq:))

yatie chomeyl said...

http://yatiechomeyl.blogspot.com/

I'm a regular silent reader, setiap hari singgah baca diam2 hehe

Sheherazade said...

http://pia-pinkylita.blogspot.com/

:)

Gieyana said...

kalau nk BW kesemuanya mmg x sempat kan psl komitmen ngan mcm2..:)

transformed housewife said...

kalau sudi, tambah link ambo retek sbb selalu jugok komen dan juga silent reader :

nuradyanirosly.blogspot.com

mamaRIFQY said...

Mamarifqy xde ke??huhuuu..

DeQWa said...

nak join gak....hehhee
deqwa2u.blogspot.com

Chekgu Azrine said...

nak tumpang glemer gak.. hehehe

http://azrinzfamily.blogspot.com

Mama Zharfan said...

wokeh. done all. ifa+chekgu azrine memang dh ada dlm existing bloglist ;)

Mama Zharfan said...

nana pun dh ada dlm existing blog list (geng comper ok)

puan nina said...

thanks MZ =)

chekna said...

nak join jugak... i'm a regular silent reader, kdg2 je comment... tp kite pernah jumpa la kat giant batu caves dulu... kalo ingat la...

http://norazlina79.blogspot.com/

mama_umar_maryam said...

count me in MZ! hehehe..
http://superzetymarlia.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails