Thursday, 26 May 2011

Jenis breakfast yg tak ada kat UK

masa kat UK--breakfast kat tempat ni sgt me rindui...

yesza--breakfast kat kedai mamak daaaa :) me tau ada org tak suka mkn kat kedai mamak--me suka ajer, tp tak de lah kerap sgt, kdg2 ajer :)

ni fav mr hubby--roti pisang

model tetap blog Miles of Smiles ;)--posing sambil mkn roti canai kosong ;)

so tak boring nak mkn apa sbb byk choice kat Msia..

kdg2 me mkn kat kedai mamak

kdg2 me mkn kat kedai mkn yg jual mknn kelate
ni restoran fav me gak ni, sbb me suka beli nasi dagang kat sini--restoran ni somewhere near Giant Batu Caves (kat area tmn samudera)--pic blur sbb me snap dari dlm keta

kdg2 me mkn kat cafe UIA
me suka mkn laksa penang kat cafe AIKOL (UIA), tp time lunch lah :)

me dh lupakan rutin me msk2 everyday masa me kat UK--mr hubby ada bebel2 ckp me tak msk..emmm

note : Msia is food heaven--tp mcm most food not healthy kan..byk yg goreng2 and high calorie :p kat UK byk yg salad based and sandwich ajer :p


8 comments:

Ibu Muda 30series said...

unik nama restoran tu :p

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

unik nama kedai tu, kita suka makan capati

mummy_ayu said...

ayu kureng skt roti canai nie..sesekali ok la..
hubby ayu ye..suka sangat..

maslinamansor said...

itulah keunikan makanan di Malaysia.. :)

cikpia said...

my sist yang tak makan sayur pun dah TERpaksa makan veggie kat UK.. ha ha.... sebab kat sana dia kata sayur sedap dan fresh...... (taktau lak sayur ada rasa lain2 ikut tempat. he he....)

Nana said...

hehe comei je
nama kedai tu dok ko

εïзmmyHazaεïз said...

fav saya klu ke mamak stall tosei paper... sedap...

mZ, haiah dah sampai tadi, klu mZ sudi singgah yek... :)

http://mummyirman.blogspot.com/2011/05/terima-kasih-mamazharfan.html

tiefazatie said...

hihi..xpenah lg mkn roti pisang tue..best ke sis?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails