Tuesday, 31 May 2011

adakah anda blogger-comper-tegar ?

me rasa me layak masuk category tu lah kot

definisi blogger comper tegar versi MZ = those yg sukaaa join blog contests+GAs, and kebiasaannya ada blog berasingan yg mana diwujudkan khas semata2 utk menjoinkan diri dlm CGL (ni term nana yg reka rasanya) CGL=contest giveaway luckydraw
ada gak me nampak term conway which means contest and giveaways

anyway, rasanya ramai gak readers blog MZ yg tergolong dlm category ni kan :)

me suka-suki cilok pic dari blog nana

3 org comper tegar kat alam blog--MZ,cute mum & nana
apakah persamaan antara kami selain suka join contest??

yeszaaa...tiga2 pun pakai shawl!!!
 and tiga2 senyum nampak gigi ngeh ngeh ngeh

sejak balik Msia, MZ belum gain full momentum..now dh slow bercontest montest kat alam blog (tak serancak masa me kat UK) sbb kekangan masa dan juga sbb MZ kena bahagi masa utk blogshop (My Lil Garaje) dan juga magazine contests :) harap2 dpt lah menang few contests soon, sbb me baru jer join kan, so result contest akan kuar dlm masa few months gak lah :)

tq sbb sudi baca!


13 comments:

Mek Onie said...

rajin tol mama join contest eh :)

hanani said...

saya masuk contest pun baru sekali. Best gak kan.. :)

Jom baca ni :Clinique..bukan klinik tau..

Lelord said...

pheeweeet...semuanya senyuman colgate

tiefazatie said...

wah..bahagia gle muka masing2..hihi..ifa lum cukup tegar rasanya..haha..sebab ada time ifa diam2 xjoin..hihi

Anonymous said...

hahahah gelak besar saya bila baca pasal persamaan kita tu hehehe

Myra Jay said...

bila geng comper bertemu, memang mantopp ar..

seronoknyer tengok..:)

mama tisya said...

junior CGL jmpa senior CGL..cun2 gmbr sebab kita yg snap..hehehe

Azlina said...

wah..geng comper tegar! saya dah mls2 nak join CGL tu...time rajin buatla..hehe

Chekgu Azrine said...

suka2 join contest.. rasa mcm best jek.. menang kalah belakang citer

Bunga said...

akhirnya.. dpt jugak mz berjumpa dgn kawan2 alam maya :)

Mama Balqis BluePinkBaby said...

me pun dah slow join contest kat blog...kebzian....skrg tumpu pada contest kat paper atau majalah ajer

syawalsimpsons said...

mmg ada persamaan 2...

Cute MuM said...

heheh.. samalah senyuman colgate kita.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails