Friday, 27 May 2011

I saw the famous Eqbalzack & Ben Ashaari...

yepp..I saw both of them...dua2 jejaka idaman malaya a.k.a blogger popular di kalangan bloggers remaja wanita --i guess so :)

tapi di mana yer??
biar betik MZ ni ;)

ni ha...


dua2 pun muncul kat dlm In Trend latest issue (June)--cover ada pic farid kamil & scha.

diaorg featured kat page bloggers pilihan--tema In Trend bulan ni ialah ARJUNA ie lelaki sempena hari bapa :)


naper me suka In Trend--one of the reasons--sbb ada byk contests!!!! dulu2 masa me kat Msia (sblm pegi UK) thn 2009, dh byk kali me menang contest dlm In Trend ni tau --ada dlm 5-6 kali gitu :) :)
harap2 thn ni rezeki me murah dgn In Trend

ni antara hadiah2 yg me menang from In Trend dulu2 (thn 2009)--me memang buat entry kat blog me setiap kali menang hadiah contest kan :)

















uolls suka beli/baca majalah apa?


6 comments:

zahidah dihaz said...

saya sekali dua je beli majalah....kalau novel tu selalu lah...hhehehe


New Entry: Gathering kecil-kecilan Blogger Sarawak

Siapa nak ole-ole dari Sabah/Labuan? Closing date 1 jun 2011

❤ C!K MAZ's❤ said...

wah makin glamor la depa ni kan...

sy suka baca anjung seri ngan keluarga...sbb sy suka tengok gambar ...hehe

||aLeaSaRa|| said...

wah samalah kite pun tiap2 bulan beli In Trend.dua2 my fav.bro ben kite dah jumpa just bro eqbal je blm.bestnye hadiah2 yg sis mng!!!

mummy_ayu said...

Ayu beli majalah Pa & Ma..suka baca pasal info anak2....
ada gak join contest & hantar pic Ian & Iris tuk cover tapi takde rezeki...

tiefazatie said...

bestnya...hihi..byk btol hadiah sis mng!

Wansteddy Tales said...

hadiah inTrend memang besh!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails