Monday, 23 May 2011

Some GA prizes are AWESOME | lagi ceritera selonggok hadiah

siyes me sgt WINDU nak aktif balik join GA& blog contest mcm dulu2--apakan daya--byk betul halangan kat Msia ni esp bila streamyx buat hal :( :(

anyway, last week, ada ler few prizes yg tiba kat tgn me --semua hadiah me guna alamat ofis :)

wpun me selalu bebel2 psl hadiah GA yg harga 20 sen or RM1, tapi me sgtlah happy mcm kanak2 ribena bila dpt hadiah2 yg besh :) taste masing2 kan, me ni jenis yg suka hadiah2 yg me boleh guna :)

ni hadiah besh yg me baru dpt--shawl yg sgt cantik!! me suka kaler+design +fabricnya :) --me nak pakai shawl ni masa besday party zharfan nanti sbb dress yg me beli ada tone kaler merah/pinky2 flower gitu :p

tq to storiesfor3boys sbb bagi me hadiah yg besh :) me dah ada sedozen shawl hasil menang GA sepanjang thn lps :)

ni some of prizes yg me dpt..lil2 souvenir ajer ni :)

FM dari azatie

food detox dari ninizane (conso GA cuti2 Msia)

tq sbb sudi baca

note : tak sempat nak backlink sbb kat ofis tenet mcm siput ajer ni

13 comments:

syawalsimpsons said...

tahniah

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah bestnya tahniah

Nana said...

saya xkisah pon
dapat adiah apa..
kalau dpt tudung bese
kasi mak
tudung yg jenis awning tu saya xpakai hehee

cikpia said...

cantik la shawl tu!!!!

mummy_ayu said...

wah..best2 dpt hadiah...tahniah!!

hadina said...

seronoknye dpt hadiah...
walaupun harga gift tu tak mahal..tp yg penting ikhlas n tanda persahabatan.. :)

Lelord said...

hehehe tahniah2

sW33tdARLiNG said...

wahh selonggok katanya...! bestttt!!

LYAfrina said...

bestnyer.. byk dpt hadiah

Gieyana said...

wah..best2nya dpt hadiah..:D

tiefazatie said...

wah..best2...cantik shawl sis..=)

cikpuanhady said...

tahniah sis..memang lawa shawl tu..hadiah menang my contest aritu lambat sikit (ke bnyk..ekke) yo..penaja bz bebenau..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tak payah letak kat lil garage ye

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails