Wednesday, 25 May 2011

Saya dan dia berbeza..tapi..

part tastebud--me & hubby sgt contrast...emm

hubby jenis suka mkn nasi campur, suka mkn mskn ala kampung, tak suka bihun goreng or nasi goreng or mee goreng
me plak, 'hantu' segala jenis bihun dan mee, suka mknn western like chicken chop, spageti... kurang suka mskn kampung unless tak de choice ..

TAPI..

both me & hubby dua2  hantu kak limah 'hantu' Nandos!! yeppp kami dua2 sukaaaa sgt mkn ayam nandos tu!!! time kat UK, weolls sanggup pegi Manchester  & Leicester sbb nak mkn Nandos kat halal outlet (kat Notts tak de Nandos halal outlet)


last week, me & hubby pegi mkn kat Nandos Alpha Angle..

jom layan pics :
hubby order set yg half chicken

me order quarter chicken

ni pic slps setengah jam...


terbukti kami 'hantu' nandos :p

and kami order bottomless iced lemon tea...so boleh refill air berkali2 boleh minum sampai kembung :p

total bil : RM53 :) sekali sekala ajer--me redeem voucher Nandos yg me dpt dari ctbank loyalty points pun :p so top up cash sikit ajer ni :)

uolls suka ker Nandos? boleh geng dgn me & hubby ;)




16 comments:

Ummi Salsabila said...

hantu jgk! nandos best!

Ibu Muda 30series said...

suka sos nandos :)

Nazz@Purple said...

inilah nikmat..hehehehe

AyuArjuna BiGoshh said...

me n hubby kenny rogers hokeh...so tak geng hahahaha

syawalsimpsons said...

boleh x klo su nk kata..su x penah mkn nandos..lalu saja..hahahah...en asbeen x suka yg mkn gitu2...su suka...tp x berkesempatan...

mummy_ayu said...

Ayu suka lagi kenny..nandos sesekali ok gak layan..

Fana Flora said...

suka nandos. lagi2 sos dia yg pedas tu. hehe

MZ suka ayam perasa apa? yg exteremely hot ke hot ke lemon n herb?

Ardini Humaira said...

suapkan dni kak! hehehe

Nana said...

dah lama gile xmakan nandos
sebab penah try sekali
tak tau la
salah letak sos ke apa
masamm giler
tros xmau mkn dah hehe

hanani said...

sedapnya makan nandos.. :)

Jom baca ni :Transformer 3 menyerang anda.. "Our World, Their War"

Jom baca ni :Irma Hasmie Model Tudung D'Haja.. Jom Tengok Keluaran Terbaru Butik D'Haja....

♥MiZz-siHa♥ said...

kt suke..tp,hb lg suke kenny rogers..tu yg dah lame xmn nandos..

tiefazatie said...

wah..sgt comel tajuk n3 sis..hihi..best nya dating berdua..=)

Ayu Zarina said...

betulll..agreed...kami suam isteri pun suka makan kat nandos...baru last week gi makan..ayu suka mild peri2...hubby suka extra hot peri2...

cuba tak menu baru yg kek tu??? sedap...ayu amik yg macam kek gulung tu...hehe

MamaYatie said...

suka nandos & kr..haha

Chekgu Azrine said...

sedap!!

aimi said...

sama...kita pun dua2 suka nandos...pn mkn nandos last week kt mid valley...kenapa ia sedap sgt...grrrrrr

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails