Tuesday, 10 May 2011

Bila MZ bertahi lalat | sejuk hati seorang ibu

~hari ni hari terakhir utk uolls VOTE MZ, sudi2kan--tqvm!~

semlm, my zharfan kuarkan something dari beg dia..and ckp, Mama, this is for you...Zharfan buat sendiri kat skool :)

something in envelope kaler pink...

rupa2nya card hari ibu...


"Saya sayang Mama" --sejuk hati me baca tu...semua yg bergelar ibu dan yg bakal bergelar ibu suatu hari nanti akan faham apa perasaannya bila dpt something like that :)

see...MZ ada tahi lalat la plak kat pipi tu :)

note : being a mom is one of greatest blessings in a woman's life..Alhamdulillah


17 comments:

sW33tdARLiNG said...

amboii... ibu pakai purdah ke tu...? ehehehhe

Bionic women said...

comel....dulu saya selalu tengok sorang lecturer tampal hasil kerja anak dia kat bilik dia..skali tgk kan macam x phm jer sebab comot2 semuanya..tapi bila dah bergelar ibu, saya paham kenapa lecturer tu tampal semuanya..walaupun contengan semata2..

lecturer tu lelaki

Miza Yusof said...

comel. hehe :)
HAPPY MOTHER'S DAY TO YOU :)

Imaan09 said...

bestnyeee.. anak saya xreti lg menda2 tu..tp nnt suatu hari mgkin gtu laa kut.. hehe..ada tahi lalat..

Ardini Humaira said...

wahhh lukisan mama dia pakai kaftan ye :D

Cute MuM said...

mesti bestkan dapat kad hasil kreativiti anak nie..
harap dapat rasa perasaan tue..

Matjoe said...

hey p mothers day mz

mummy_ayu said...

sweetnya....tak sabar tunggu Ian pulak nanti..mcm mana la..

ariana's said...

Hati ibu mana yang tak berbunga bila menerima penghargaan dan tanda ingatan walau hanya sekeping kad dari seorang anak..
Cutenya kad ..not bad dari six years old kid..:)

ibuayahdamia said...

YES BETUL..
ayu dah merasainya masa aleesya bagi card "hari ibu" kat ayu..
budak2 sekolah zaman sekarang advanced...dah pandai buat card2 tu semua..walaupun tak cantik sgt, yg penting ikhlas..

Nana said...

hehehe so sweet
tak saba gak
tgu damia lukis mcm tu

Nisa' Azman said...

wah, sgt bestnye.. Hannah lame lg la nk wat something camtue, hehe..
Nway,psl inform tue, xpe, kite kn kwn blogger, mmg leh saling tolong menolong.. ^_^

kakyong said...

Bersyukru kita diberi kesempatan utk merasai indah nya menjadi ibu...


n3 terbaru kakyong
Cepat mengaku.. sapa yang antor ni
Filem yang bakal BOOOOMMMM!!!??
Kome pernah minum air lemuju

mamaRIFQY said...

wahh..pandaii buat kad!!!

tiefazatie said...

so sweet...pasti cam sebak2 pun ada kan sis..

MamaYatie said...

kita org bertuah kerana diberi peluang merasai nikmat bergelar ibu..alhamdulillah!!

zahidah dihaz said...

bestnya...



New Entry: Extension of YB Karim house

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails