Tuesday, 10 May 2011

Who won Clarks purse?

~jgn lupa VOTE utk MZ--tqvm!~

mukaddimah--sbb me dpt 1k lebih vote kat FB voting contest tu (Faheem Wardrobe)--so me jadi fenin2 lalat utk listkan nama voters sblm guna Mr Random kan..

jadi, me buat decision, hanya yg komen kat blog entry yg me masukkan dlm list cabutan lucky voters tu..

ada 92 yg komen kat entry meraih undi tu..and ramai gak yg menyumbang more than one votes...so me dh buat list pun..

saper yg menang yer??

lucky winner for Clarks purse...

---


---

---

--

--

---
---

--

--

--

tunggu entry mlm ni..jgn mare yer ;) -- winner dh dipilih pun ;)

tq sbb sudi baca ;)


7 comments:

kakyong said...

la.. ingat kan dah ade winner.. :p


n3 terbaru kakyong
Cepat mengaku.. sapa yang antor ni
Filem yang bakal BOOOOMMMM!!!??
Kome pernah minum air lemuju

Bionic women said...

surpriseeeeeeeeeeeeeeee...

berdebar2..haha

εïз mummyHaza εïз said...

hehehe suspen3...

Lelord said...

huhuhu sape yg bertuah tu

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

sabar jelah..ekeke

mamaRIFQY said...

suspen

tiefazatie said...

best je nie spe yg mng tue..=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails