Monday, 30 May 2011

me menang tix utk preview filem X-Men esok mlm | me tak dapek pergi daaa

maghrib td ada org call, rupa2nya dari magazine MWW (malaysian women weekly)--me ada join contest last month--target nak menang  salah satu dari 2 hadiah utama (hadiah brg2 movie tu) tapi tak menang pun-me ---me just menang conso ajer (me one of 37 conso winners) dpt 4 movie passes utk tygn pukul 9 mlm esok GSC 1utama

sah2 lah me tak boleh pegi sbb me memang tak kuar mlm!!
org tu ckp, boleh bagi kat rep, dgn syarat bwk my ic copy...
emm...kalau kwn2 rapat, bolehlah kot, kalau yg me tak kenal, tak beranilah me senang2 nak bagi my ic copy kan..

note : boring bila menang preview movie tix ajer--sbb wasted ler kalau org2 jenis me yg menang :p


10 comments:

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

meh sini nk p..meh sini..hehehehe..nak tgk x-men..aisehh.. :(

Cik Fia said...

fia dpt dari nuffnang. premier screening ~

Ms and Mr Red Ribbon said...

saya join contest kat mana2 xde yang sangkut huhu... nak nak nak bagi saya tengok, one utama kat belakang rumah je nie... huhu... xbaik buang2 barang, bazir *pandai mengayat*

ibuayahdamia said...

alahai..ruginya kan..tak pe...next time leh gi dating tgk wayang..

tomatokering :) said...

wahhhh ~ syioknya ...

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe mmg tak join contest kalu hadiah nya tiket wayang....sbb mmg tak kan dapat pergi pun...macam nuffnang tayangan selalu malam pukul 9.30 kat Mid Velly..huhu..jao tu nak pergi..dah la duk numpang rumah sedara..mmg tak dapek la..

mama tisya said...

bahaya gk nk bg copy i/c tu

Lin Azlina said...

saya pun pernah menang ticket free dari jobstreet tp kena amik kt kl..saya kat phg...sedey...last2 kata diorang kasi kat org len ajerla

Ardini Humaira said...

dni tak penah tgk wayang. uwaaaaaaaaaaa lagi sadis :'(

tiefazatie said...

erm..ssh gak nie..cam ifa skrg lg xbest..sini xde pun cinema..huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails