Saturday, 28 May 2011

Tolong..help...| I can't see my/ur followers :(

sejak mlm semlm followers section kat blog me jadi kosong mcm ni...


and bila me BW ke blog2 lain pun, me tak nampak followers tu..

what's the problem? buntu me....adakah sbb setting blog me or setting browser--me guna mozilla firefox

anyone, please help!!!


15 comments:

Ibu Muda 30series said...

sama la kita MZ..blog AIM pon followers box tu dah halimunan :)

Fadzillah Kamarudin said...

MZ...
saya pun sama...
rasanya smua bloggers pun sama...
tapi semalam dalam kui 5.30pm widget tu mai balik...
arini dah ilang pulak...
mood nak join GA kelaut...
heheh...

Chekgu Azrine said...

mine as well.. tak tahu kenapa..huhuhu

cikpia said...

the same goes here!!!!

ADEEYA said...

Same here. Tak tahu kenapa :/

mr.s mi-G said...

samelah kite mama zharfan..kite nye blog pun appear mcm tuh jgk..xtau la kot blogspot ke yg prob..huhu..

Cute MuM said...

me guna chrome pon sama gak..
blogspot yang ada masalah kot..

Nana said...

xyah riso mz
dari minggu lepas lg problem ni
kejap ada kejap xde
nk join ga pon susah
dah la syarat seme kena follow..

Jue said...

huhuhuhu same 2 me..sejak semalam lagi..yang herannye when on9 kat rumah nampak lak..aishhhh confius la..huk3

Unknown said...

sama lah shera pun xjumpa follower tu masa BW.. tp shera guna crome.

Puteri Iqa Izyan said...

huhu. same la. guna chrome ke, firefox ke. same je.
maybe blogger ada prob kot.

eija_sweetmama said...

btol tu..eija pun baru perasan semalam..tp smpai hari ni still sama jgk..kosong jerk kat followers tu..

Unknown said...

rupanya ramai ada masalah yg sama.. i also very the 'cuak' huhu..n in the midnight bout 11.30pm 'my follower widget' dah kembali normal dr keadaan disappear huhu..mmg blogspot prob

Latifah said...

mula-mula baca MZ nyer tajuk entri, takde la risau sangat sebab memang Latifah tak letak dah box followers tu. tapi bila gi blog-blog lain, nak follow tetiba tak jumpa button tu, mulalah gelabah. link follow yang kat atas sekali sebelah kiri pun missing jugak... huhuhu... cam ner ni?

tiefazatie said...

mmg dei wat gle kot sis..if apun kne gak masa tue..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails