Thursday, 5 May 2011

Entry pendek versi rindu-rinduan

hanya gambar pengubat rinduuu...chewahhh


me rindu Notts..siyes..boleh golek2 kat bwh matahari sbb tak panas langsung ni--me siap berjaket sbb angin sejuk ni..kat Msia--tgk jaket pun rasa nak pengsan--me pakai bj paling nipis (pegi UIA asyik pakai kurung chiffon ajer ni) tp yg bukan jarang lah :p

Notts sejuk--Msia sgt panas--tp time winter kesejukan melampau so terasa time tu gak nak terbang balik Msia--dh ada kat Msia, nak terbang balik Notts plak--i wish....

note : Mr Hubby kata, tunggu zharfan belajar obersi, so boleh me pegi dok UK lagi..adess--zharfan baru 6 thn :p


18 comments:

Yuyu Zulaikha said...

wuuuuu T_T okay la tu... pernah gak.. yuyu :(

LYAfrina said...

ALAMAK... LAMA LG TU NK TGU ZHARFAN KE OVERSEA

LiLy said...

itula psl..lily p oz aritu ms summer..ingatkn panas.xbwk la sweater ker ape..tup2 sjuk giler..huhuhu

BUNGA said...

MZ, kat sini cuaca makin sejuk pulak.. nak keluar rumah pun malas.. rindu pulak dgn cuaca malaysia :)

zahidah dihaz said...

tak lama...pejam celik, pejam celik, zharfan dah study kat overseas....



New Entry: Tarikh majlis konvokesyen UNIMAS ke-15

Ummi Danish said...

biasa la MZ. hujan batu negeri org, hujan emas negeri sendiri...

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

shantek gambo...jeles2

Iela Fazielah said...

kak..baru balik.. still rindu-rinduan... kurang2 1 thn baru hilang rs rindu tu...kot

Yana Yaccob said...

mama zharfan....cepat tengok keputusan contest 5-5-5 deqdeq

Nur Hawa Mohd Zin said...

kalu awe jadi akak pun awe akan rindu juga :)

Nur Hawa Mohd Zin said...

akak...awe tag akak..contest anak pakai tight and romper...join tau..awe tag akak ada sebab..heheh

http://cahayawanita.blogspot.com/2011/05/anakku-cute-with-romper-tight-contest.html

mama_umar_maryam said...

mz,klu dh rindu sgttt..apelagii...book tiket jelah ;p

Ardini Humaira said...

akak kalo nak g sana lagi bawak dni ey hehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

buat phd lain pulak haha

Nazatul Anuar said...

best nye dpt g oversea..
kite plg jauh pg oversea pun pulau pinang.
ahahahaaahahahahha


Pak Pandir yg Sengal

MamaRifqy said...

alaaa..tantek gambar ituu!!

Unknown said...

msti amik msa nak ssuaikan dgn cuaca kat msia lak..

tiefazatie said...

haha..ok latue...tgu zharfan blaja obersi lak..hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails