Tuesday, 10 May 2011

Syoknya bersunglass di hari panas terik

~ringan2kan jari runcing anda utk VOTE MZ ;) tqvm!~

Semlm, Mr hubby temankan me pegi Vision Care Optometry kat Rampai Business Park (dekat2 dgn Jusco Wangsa Maju)..

kenapa plak me beria2 nak ke sana??
actually, me pegi collect hadiah yg menang contest Sayangi Mata Anda organized by Marhaen Kacak--penaja contest ni ialah Vision Care Optometry

tokey Vision Care ni sgt frenly and hensem gak :p :p
lps me amik hadiah tu, me ckp, me nak snap pic sbb nak letak kat blog me sambil promo2--dia siap temankan me sampai kuar dari kedai tu..Mr Hubby pun snap pic me, then Mr Hubby snap pic me dgn tokey Vision Care tu :)

me sempat gak tanya, dh lama ker bukak kedai tu? dia kata, tak lama sgt, dh dekat setahun gaklah...byk koleksi spec/glasses kat sini--yg branded pun byk gak :)

tq Vision Care Optometry!! uolls yg nak beli or survey2 sunglass or apa2 jenis spec/glasses pun, jgn lah segan2 yer...kira support usahawan bumiputra ni :)

nilah sunglass hadiah yg me menang tu--worth RM159, memang cantik design ni--i like :) ;)

tq uolls sbb sudi baca!

note : uolls ada byk ke collection sunglass? me so far ada 3 ajer, yg dua lagi tu, standard pasar malam ajer ie murah2 gitu :p kiranya yg me menang ni sunglass yg paling mahal lah pernah me miliki--rezeki ber contest :)


21 comments:

.m.u.n.i.r.a. said...

wow..cantik!congrate ;)

b a m b a m ' s said...

ade 1 jek..yg rm10 punya..kikikiki..

zahidah dihaz said...

good luck!!


tag for you http://dihaz17-foryou.blogspot.com/2011/05/c0ntest-muke-comel.html

zahidah dihaz said...

*salah komen pulak....tapi tag tu betul untuk sis....huhuh

sW33tdARLiNG said...

cermin polarized, i penah blog kan pasal ni... :)

mummy_ayu said...

wah..best tu dpt hadiah spek mata..tahniah!!

~aSFaLiZa~ said...

cantik cantik

Nisa' Azman said...

wah, bestnye dpt sunnies branded..
Sy xde pun sunnies tau. Tp xpe la, coz sy mmg pki spek, hehe.. XP

Nisa' Azman said...

congrats!! MZ ade menang dlm GA nie~...
http://taufikmaria.blogspot.com/2011/05/here-are-winners.html

♥MiZz-siHa♥ said...

waa...untung menang contest nie...cantek2..
xbnyk pon..ade 1 je..

Iela Fazielah said...

serus cantik gilers... ila ada 1.. BOnia

D_08 said...

cantek le tu...awok tengah sakit mate ni.....memang kompem kene pakei spek mate hitam.....

Bionic women said...

cantiknya baju Mz..voges da vass gitu body..kalau kita ler, segan segala bagai yg terlebih..huhuhu..

smart ler sunglases tu..kita pun tengah cari sunglases nak bagi kat hubby ni. nnti kalau g umah adik ipar leh singgah sini, adik ipar memang suk sri rampai

Syima Emi said...

congrats akak. mmg murah rezeki. hadaih pon best. saya pon suka sunglass..

Miza Yusof said...

CANTIK :) THANIH MZ :)

shidasyakirin said...

memang kenalah spek tu ngan mama zharfan..vogue gitu :)anyway congrats
dapat hadiah besh.

ibuayahdamia said...

wahhh MZ, sejak2 balik Malaysia ni makin vouge lah...i like...nampak energetic dan modern...hehe..keep it up yer MZ...

kakyong said...

dlu ade.. yg jenis klip ke spek tu..
la ni xde dah.. ;)


n3 terbaru kakyong
Cepat mengaku.. sapa yang antor ni
Filem yang bakal BOOOOMMMM!!!??
Kome pernah minum air lemuju

Cute MuM said...

sis dah g amik yer..
nanti nak pergi sana jugaklah..

mamaRIFQY said...

wah..balik mesia nih..banyak g tebus hadiah yee..syok sungguh jadi MZ ni

tiefazatie said...

wah...vogue gle mama..hee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails