Friday, 6 May 2011

Bila MZ bertemu MT | one of the joys of blogging...

one of the fun parts of blogging is meeting up our blogger friends kat alam realiti ;)

debar2 gak :p dh lama actually me & mama tisya nak jumpa, since dia dtg London lagi, cuma tak sempat kan
so semlm, pukul 2.40 pm, me jumpa MT a.k.a amy mama tisya --kat Ice Room -- amy belanja me mkn ice cream ;)

sajer jer jumpa2 & sembang2 gitu
amy jenis peramah, so kira sama kepochi mcm me gak
amy ni jenis petite rupanya--kulit cerah and kecik ajer orgnya ;) awet muda gitu ;)

tq amy sbb sudi jumpa me & sudi belanja mkn eskrem ;) sesuai sgt sbb cuaca panas terik ;)



kebetulan kami pakai theme colour biru plak ;)


citer psl blogger frens ni..kebetulan plak, pagi semlm, me dpt sms--eqbal zack sms me, ckp nak jumpa me utk bagi hadiah GA yg me menag kat his blog --so dia akan drop by kat my ofice next week
and tghari semlm, yuyu zulaikha called me, ckp nak invite me utk sama2 join event yg dia nak buat kalau tak silap --something to do with rumah anak2 yatim..me setuju ajer ;)

wah, meriah hidup me jd blogger ni, even blogger picisan pun hehhe
kak ina KL kata nak jumpa me lsp dia balik dari holiday kat London ;)

note : saper lagi nak jumpa me?? sila2 yer ;)

me ada dating lagi dgn one blogger fren ari ahad ni..
esok pg (sabtu)me plan nak jumpa my BFF ayu rafikah sbb our kids ada sports day kat UIA gombak stadium :)


26 comments:

Anonymous said...

ehe nak jumpe
tp tunggu nanti bezday zharfan ek..
hehee

amiey lee said...

salam kak..wahh bestnye lepak2 kat ice room..bila la kta nak pi sana..

kak jemput join contest LOVE U MOM yaa

Unknown said...

yup..1 of the best part being a blogger is meeting blogger frens..hehe..msti amy yg btau nk mkn eskrem ape sedap..bab mkn dia ni mmg pakar..ekekeke:D

oooo mz lebih kurang mt je size yek..hehe..bole predict la..insyaAllah..ade rezeki bole la kt plak gather2..

Farra Dhelina said...

weeee..mmg seronok!

yg on 29th tu, insylh, sy dtg! :)

iduraz said...

sonoknyer jdi blogger famous nih, ramai yang carik n nak jumpa..hehe

@e_da said...

glamour MZ... penuh dengan aktiviti.. meriah kan...

Zue AnnaLeeya said...

sonot kan klu dpt jmpa geng blogger nih... mesti byk citer kan????

MamaYatie said...

wah...penuh schedule mz! cayalah...nak jumpa MZ juga..tp tak tau la bila..ngeee. but hope 1 day akan jumpa juga

Sheherazade said...

ice room sri gombak ek? :)

insyAllah ade jodoh kite jumpe :)

Unknown said...

BESTNYA :)
main blog pun boleh dapat ramai kawan kan :) bila agaknya Miza boleh jumpa MZ ye ? hehe :)

notti netti said...

Ya! saya...saya......!!!!!

Mama Gee said...

sedapnyaaa lah eskremm..bilalah nk pi terjah ice room ni..

Sidratul Muntaha said...

tak terserempak - serempak lagi ye kita kat uia nih..
ehehhee...

mummy_ayu said...

sgt setuju...
bila bertemu geng blogger memang best...nak2 yg satu kepala...lagi happening..mcm Ayu, Amy, Suziey, Watie....jadi geng plak..tambah2 ngan Suziey sbb opis dekat2..meriah
jer bila jumpa.harap nanti dpt gak kenal2 ngan kak suzie nie...

syawalsimpsons said...

mmm..best 2..sue dah ramai gak jumpe member blogger..bl la dpt jumpa MZ kan..hehehhe

zahidah dihaz said...

join gathering blogger 14 mei nanti kak....detail belum ada lagi lah...just baru tau tarikh je....


New Entry: Percel dari Heartbeat

Cute MuM said...

syoknya jadi sis..
ramai nak jumpa..
me pon nak sangat jumpa sis..
tapi tak tahu bila.
hihi..

eija_sweetmama said...

wah ramai yg nak jumpe MZ..
ok la MZ friendly..
srnok sbnrnya dpt byk kawan ni..

eija ni pulak jenis yg berat mulut sikit..penyegan..heheh..

Hani Shaklee said...

mama kena tukar tudung la ngan mama tisya...hehehe

Hanim said...

Terliurnya tgk ice cream tu ^_^

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

he he he....suprise....

MamaRifqy said...

wahh..besh!!teringin nak jumpe korang..tapi bile ntah nak ade kesempatan ituuuu

Ijah EmoTemo said...

wah best nya! ijah nk jmp sis jgk :D

Unknown said...

rmainye yg nak jumpa dgn MZ..hehe

tiefazatie said...

wah..fames sis..ramai nk jmp!hihi

Nisa Greennnpanda said...

ape kate kite wat gathering rmi2 antara bloggers..? mesti sgt meriah!!! ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails