Monday, 2 May 2011

Tiba2 rindukan Paris | tq KGK for the Paris photobook

ini adalah photobook ke-8 (wohooo!!!) from my photobook collection kat dlm almari Ikea kat umah me ni...;) me suka  jdkan my family pics in photobook form :)

my latest photobook ni hasil me menang contest organized by Kedai Gambar Kami :) berbaloi2 bila menang blog contest kan ;) ni value photobook ni ialah RM159 ;)

nilah photobook hasil KGK --superb!!! pics me cilok dari blog KGK :) sbb sama jer kalau me snap2 guna my own camera pun ;)




KGK ada promo photobook gak tau--me siap tempah satu ;) --harga less than RM100 tau, i like ;) ---sbb me nak photobookkan pics hasil DSLR ;)

feel free to visit KGK yer!! service KGK ni memang terbaekk!! kalau tak percaya, sila baca testimoni kat blog KGK :)

tq catlina @KGK!!!! me one happy customer/client of KGK ;)

note : uolls ada photobook tak??

14 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

saye dah nak balik ke Kolompo... saye nak akak belanja saya makan meatball ^^

mummy_ayu said...

ayu baru ada 1. Tempah kat kgk gak last year masa ada promo.memang puas hati dgn kgk.

Nana said...

jelesnye mz ada 8 photobook??
saya 1 pon xde hehehe
nanti la
ingt nk wat juga

Gieyana said...

cantik2..:)

mama tisya said...

tkde la....tringin tp bila nk buat asik tertangguh je..wah dh ada 8 best2..nanti kalo kita dtg umh bole la tgk...

Miza Yusof said...

miza tkda photobook tapi teringin nak buat. nak kumpul gambar cecentik lah lepastu buat photobook :)

waalllaa! said...

cam best jugak photobook ni kan..boleh tempah jugak nie..hehe..

Qaseh chenta said...

cam best jer...jap nak pi terjah...hehehe

Abg.Syuk said...

BEST LA..........

CatlinaFly said...

Thank u suzi!Luckily ur photobook sempat siap before i diserang mabuk2 ahaks...

Catlina
www.kedaigambarkami.com
http://kedaigambarkami.blogspot.com

Ijah EmoTemo said...

ijah ada kasi hadiah photobook dkt kakak ijah yg konvo last year. hehe. utk diri sendiri tak ada la pulak. hiks.

Far8 budak baik said...

waahh..ada DSLR..jeles disini..
aku nye D3100 je..basic..
haih..nk jugak photobook tu hehe

tiefazatie said...

wahh...sgt best la sis!!kenangan terindah nie..=)

MamaYatie said...

satu pun takde...huhu...less RM100 murah la ek..boleh usha2 ni,

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails