Saturday, 7 May 2011

Entry spesel | Selamat Hari Ibu utk Hajjah Karimah Yusof

sajer buat entry hari ibu sehari lebih awal :)

me bertuah sebab masih mempunyai ibu...wpun me sudah kehilangan ayah me pd 15 june 2009.

setiap hari pun adalah hari ibu--me cuma seorang anak yg sgt2 menyayangi ibunya--mcm uolls semua esp yg masih mempunyai ibu

kasih ibu memang sampai ke syurga...kalau boleh, me nak jer bersama dgn my mom 24/7 --ari tu my mom dtg KL dok dgn me & adik me selama 2 minggu--me happy sgt :) and my besday pun me dinner dgn my mom, hubby, kids, adik me & his family :) Syukur Alhamdulillah


tak sanggup mengenangkan suatu masa nanti me akan berpisah jua dgn my mom--me sentiasa doakan my mom sihat sejahtera & panjang umur..Amiin Ya Rabbal Alamin

segala kejayaan & kebahagiaan yg me kecapi hari ini adalah hasil restu, doa my mom...and me tak mungkin jadi ibu sehebat my mom dlm mendidik anak2--my mom, wpun kelulusan sek rendah--mampu mendidik anak--5 dari 7 adalah doktor--syukur Alhamdulillah

note : Selamat Hari Ibu utk diri sendiri, uolls yg bergelar ibu dan juga kaum ibu seluruh Malaysia :)


15 comments:

Nana said...

happy mother's day mz & semua ibu2 kat dunia ni

Gieyana said...

selamat hari ibu yer...cantik this pic..natural jer..mak u da lesung pipit erk?

amiey lee said...

mz- gambar ni mcm sesuaiii ajerk join kontest kita kekekek :p

POSH76 said...

Happy mothers day

kakchik@ella said...

selamat hari ibu buat suzie dan ibu suzie ye.

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

shantek gambo tu, selamat hari ibu juga untuk suziey, semoga menjadi ibu yang terbaik untuk anak2

mama rifQy said...

woowwwww..hebat la ibu MZ!!!

Qaseh chenta said...

5 dri 7 DR,memang terbaik la ibu MZ....selamat hari ibu kepada semua yg bergelar ibu....

Abang Stalker said...

hapy mothers day kak.. :) moga diberikn kekuatan menjaga ank2 smpai diorg besar jd org berguna.

kakyong said...

Selamat hari ibu suzie

n3 terbaru kakyong
BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011
Dapat coklat sempena hari ibu
Menjejak keyword lagi

zahidah dihaz said...

happy mother's day untuk mama jugak...


New Entry: Shopping: Jubah @ Serikin dan Outing: Girls @ KFC

Jom join contest jugak 1st GiveAway by Wan Myzura Collections

BabyIntan said...

5 out of 7! Wow!

Selamat hari ibu buat MZ dan juga buat semua ibu sedunia :)

Ucapan dari si comel: Selamat Hari Ibu!

tiefazatie said...

slmt hari ibu sis!

MamaYatie said...

happy mothers day! semoga Allah pjg kan umur & berikan kesejahteraan & kesihatan yg baik tuk your mom!

ibuayahdamia said...

selamat hari ibu utk MZ...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails