Tuesday, 24 May 2011

today 6 years ago..

hari ni genaplah usia my zharfan 6 tahun..cepat jer masa berlalu--dh besar panjang my eldest boy ni :)

to my dearest Ahmad Zharfan Shah bin Rohisham
the day u came into my life was one of the most memorable, happiest day in life.
u complete me..indeed..

(ni pic my zharfan just after dilahirkan ni..me crop pic ni sbb me tak pakai tudung :p)

mama doakan agar zharfan akan membesar jd anak yg comel, sihat, bijak, soleh, qurratu a'yun berjaya di dunia dan di akhirat..Amiin
mama, papa & lil Ariff love u soo much!

ni pic masa bday zharfan last year @notts, UK--besday thn ni akan disambut di KFC ahad nanti :)



17 comments:

mama tisya said...

happy 6th busday zharfan...nextyear dh nk msk sek ren....

cikpuanhady said...

happy birthdy zharfan..semoga jadi anak yang soleh..

p/s : tu sis beli kek ready made ek..teringat trip ke scotland, besh giler bnyk kek ready made yang comel2..geram tgk..

Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Belog kami :Notre Belle Histoire

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

MZ: ila rasa mcm tak leh datang sbb adik ipar nak kwin so kami kena jadi posmen menghantar segala kad2 kalau sempat ila akan singgah jugak!!

LYAfrina said...

happy birthday buat zharfan hencem..'moga terus sihat & mnjadi ank y bjaya d dunia& akhirat:-)

syawalsimpsons said...

happy bufday zharfan....jadi budak baik tau...dengar kata mama..huhu

Ijah EmoTemo said...

Happy Birthday Zharfan :)

Semoga sentiasa di rahmati Allah , berjaya dunia akhirat serta menjadi anak yg soleh :)

Unknown said...

HAPPY BIRTHDAY ZHARFAN :)

amiey lee said...

hepi besday zharfan

εïзmmyHazaεïз said...

happy birthday abang Zharfan... :)

Semoga jadi anak yg soleh dan mendengar kan papa & mama yek.. :)

Nana said...

HEPI BEDAY ZHARFAN..
SABTU NI KITA JUMPE YE HEHE

Mama Balqis BluePinkBaby said...

makin hensem birthday boy! smoga panjang umur dan dimurahkan rezeki...jadilah anak yang soleh...

amirah said...

comelnya zharfan masa lahir..kecik je..rambut lebat lak tu..happy 6th birthday zharfan sweetie..be a smart and good boy ok..

Norazrani Maamin said...

hepi besday Zharfan...

semoga membesar dgn sihat & menjd kebanggaan mama & papa... ;)

MamaYatie said...

happy birthday zharfan..amin..semoga termakbul doa MZ

Ayu Zarina said...

happy 6th birthday smart boy..

Syima Emi said...

happy birthday zharfan.semoga menjadi anak yg soleh dan bijak..aminnn..

tiefazatie said...

happy besday adik zharfan!
have a blast besday!
moga jd anak yg soleh dn mendgr cakap yaa dan juga berjya!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails