Wednesday, 4 May 2011

Lil Ariff is one of winners Baby With Hat Contest | 1st winning pic hasil DSLR ni ;

Rezeki bln May-wpun me masih belum mula aktif bercontest montest sejak balik Msia ni--byk pulak urusan bila dh ada kat tanahair sendiri ni...

anyway, my lil Ariff is the 3rd prize winner for Baby With Hat Contest organized by anje mama balqis ;) tq anje for having the contest, tq to judges sbb sudi pilih ariff, and congrats to the other 2 winners ;) ada final round plak lps ni utk contest anje ni sbb hadiahnya holiday kat Cameron Highlands--grand gitu ;)

dan tempat ketiga dimiliki oleh



Ahmad Ariff Shah
pic ariff ni hasil DSLR, papa yg snap masa weolls kat Notts (Riverside) :) i miss notts...

anyway, nama me naik gak as one of lucky winners for 1st GA by sToriesfor3boys ;) tq to the organizer and congrats to all lucky hard core compers yg menang secara berjamaah--tq nana sbb sudi alertkan me psl result GA ni ;)

note : 1st & 2nd winning for May 2011


22 comments:

Miza Yusof said...

TAHNIAH SIS :)


Jemput ke:
1. Blog Miza Yusof
2. Miza Yusof & Photo Blog

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

tahniah, wow wee memang cute gambo tu

y u y u Z u l a i k h a said...

wahhhhh! taniahhh! ishhh! patut number 1 tu!

Oyis said...

topi team england ke tu? ke team chelsea? (x nmpk sgt sbb dari sisi). apapon tahniah, topi and model cilik membawa tuah :)

mummy_ayu said...

congrats..memang tomei...

[-suziey-] said...

tahniah arif.. :)

Ms and Mr Red Ribbon said...

weee comey... macam kat obersi je... (memang pon)... tahniah mz... bila nak tulis entry2 yang HOT lagi hehe :)

Nur Hawa Mohd Zin said...

akak lucky betul la..tahniah ye..awe mmg suka tgk telatah anak2 akak..hehe

Cute MuM said...

tahniah ariff..

Lin Azlina said...

mmg kiut pun gambar arif tu kak...
nway..tahniah yer

Nana said...

tahniah!
ariff mmg comei!

bArdbOO said...

comel sgt gmbr tu.. =)

ibuayahdamia said...

tahniah...so cute..nanti jumpa aunty yer lil boy..

nba-Nur said...

Tahniah Kak Suzie.. Comelnya Ariff..

zahidah dihaz said...

congrate....memang cute photo ni..pandai ariff possing...hehehe


tag for mama @ http://dihaz17-foryou.blogspot.com/2011/05/2nd-batch-giveaway-deqlis-posing.html

New Entry: Emilio Valentino

Jom join my contest [Contest] Preloved items to let go

cikpuanhady said...

tahniah ariff..

Blogshop kami :Nak menang souvenir dari Swiss? Meh join MBS GA

Belog kami :Notre Belle Histoire

kak ina kl said...

tahniah buat ahmad ariff shah. dah kata dah kalau balik sini mesti bzz ajer ek

Adyshariz said...

tahniah..gambo ni mmg cute

♥MiZz-siHa♥ said...

tahniah

EiJa ZaQuaN said...

Tahniah..mmg cantik pun hasil DSLR ni + lil' arif pun mmg cute..:)

MamaRifqy said...

Tahniahh...!!

tiefazatie said...

tahniah lil ariff!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails