Sunday, 4 September 2011

Back to normal life | congrats my BFF Mira for winning RM20k cash!

me & family selamat sampai Gombak pukul 2.30 ptg semlm--bertolak dari kelate pukul 6.15 pagi utk elak jem..tu pun jemm gak kat raub & bentong

now dh bermalas-malasan kat umah..di hari minggu nan indah..

anyway, setinggi2 tahniah utk my BFF wan amira yg telah memenangi RM20k cash dlm contest royal gold (tisu)--contest ni lucky draw based, kena beli tisu RM25 utk satu entry form, mira antar satu entry ajer...mcm rezeki dari langit tu..sbb menang hadiah yg sgt lumayan!! anyway, me join gak contest ni --me antar 2 entry tapi tak de rezeki (tak sangkut langsung--not even conso :p)...

moga2 ada rezeki utk me dlm contest2 yg lain..Amiin


10 comments:

Amrina Kiwilicious said...

tu la tgk fb mira rezeki btol kan

AyuArjuna BiGoshh said...

me sampai ari jumaat mlm lagi...la ni ni bz beraya di rumah sedara KL...rezeki sungguh our Mira hehehehe...i tak join tak smpt nak beli...apapun Zillion grats to our mira...

anisalya said...

rezeki masing2 kan...

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

mamaRIFQY said...

mmg rezeki kak mira kna? untung die tauu!! nanti MZ lakk!!

Chekgu Azrine said...

wau.. tajhniah utk kawan MZ.. mira.. bkn rezki MZ.. cuba lagi!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kalau ila dah pitam dah dapat 20K!!! mmg luckylah..

azelyusoff said...

RM20K!! Alhamdulillah. Rezeki kan

Nisa Greennnpanda said...

wow...syoknye dpt mnang cash yg byk!! ruginye xjoin contest tue, huhu~...

Em's Family said...

Thanks everyone... only managed untuk jenguk blog hari ni..

rezeki dari langit.. mungkin juga.. alhamdulillah.. tak sangke, memang 100% tak sangke.. MZ.. nanti i dah dah selesai semua.. nak bawak korang makan2 :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails