Friday, 30 September 2011

wading pool/kolam kanak2 @UIAM Gombak

my kids sgt sukakan air--rasanya most kids suka main air kan...sbb dh lama weolls tak pegi cuti2 msia a.k.a mandi2 kat swimming pool, so my kids sgtlah excited sbb kat UIA pun ada pool kanak2 :) open for anak2 staff & anak2 students ...everyday pun bukak ni 5-7 pm


airnya dlm gak utk lil ariff, just nice utk my zharfan..lil ariff nak kena bwk float kalau nak main kat tgh2 pool tu


see...pool ni sgt luas...


sbb dok tgk my kids main pool, dtg angin pus2 me nak swimming gak kat adult pool....so dgn gigihnya me pegi beli goggle baru!!!!!!!--me dh ada swimming suit yg dulu2 :p bukan me tau swim pun, me just tau floating ajer--nak kena join kelas swimming again--dulu2 dh join tapi half way ;) so tak sempat pandai swim wpun semua teknik dh tau heheheheh

note : ur kids /urself suka mandi pool tak? besh kan kalau dok kondo sbb boleh mandi pool everyday--antara rajin dn malas ajer heheheh

13 comments:

missbby said...

Budak-budak sekarang ni rasanya semua tau swim kan..Pantang pergi hotel ke mesti nak pergi swim..

mama tisya said...

suka mandi manda kt pool...mmg kalo nmpk pool tkbole la tgk je..mesti nk terjun even tk terror mn berenang2..hehehe..vkend ni pn nk p mandi pool gk..tisya slalu sebut nk p pool kt otel cz die tau kt otel je ada pool..tkpn umh cousin die kt condo

me suya said...

zaman suya kcik dulu seronok sangat kalau balik kampung mandi sungai..

Sidratul Muntaha said...

weekend pun bukak tak?!
rasa2 mcm malas nak msuk komplek renang sri siantan tu.nak jugak gi situ..

Rizziela said...

Anak saya pun suka..

Kat rumah memang beli pool kat dia...bila dia terasa nak mandi...pasang & masukkan air..mandilah kat porch tu sorang2.kalau ada cousin dia dtg..mandai la dia dengan cousin dia..memang happylah sebab ada kawan

Ummi Dania Yasmine said...

dulu masa dok apartment rajin gak mandi pool masa org lain pergi kerja tapi segan jugak sebab kita sorang jer yang mandi...hehehe....

SyaNa said...

kalo pegi hotel tu mmg suke la klo ade pool
tp bile dok umh sdiri yg ade pool, bleh kire brape kali je pegi
malas benau kalo umah sdiri
xde feel kot

Ya ALya said...

comel je anak2 MZ ni....

puan nina said...

ada tempat best2 untuk mandi2 dkt2 uia tak?kite nak hantar mak tgk adik konvo tp xtau pulak nak lepak mane..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kolam bawah umah tak pg2 pun.. dah sebulan sbb hari2 ada event.. rindu kat kolam

tiefazatie said...

wah..kanak2 mmg suka mandi manda kan..

SyUhAdA said...

besnye tgk diorg main air..

Chekgu Azrine said...

my kids sangat suka giler mandi kolam.. tak dok kondo gak..takpe2.. sekali sekala kena bwk gak dorang mandi.. bagus.. sambil2 blh belajar berenang

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails