Friday, 16 September 2011

Selamat Hari Malaysia | ke manakah destinasi saya & anda agaknya?

Selamat Hari Malaysia utk readers and visitors blog Miles of Smiles.

Syukur Alhamdulillah atas segala nikmat kemakmuran yg telah kita kecapi--but there's always room for improvement, Insya Allah :) 

moga2 negara kita akan jadi lebih maju dan lebih baik pada masa hadapan --tak salah mencontohi apa2 yg baik kat negara maju sbb kita pun nak jadi negara maju kan :)

anyway, sbb ari ni cuti kan..

adakah uolls....
  • melepak kat umah ajer--tgk tv, kemas umah, masak2, jemur kain, lipat kain, layan blog, and zzzz
  • kuar mkn2
  • kuar jln2 or day trip
  • kuar shopping mopping or window shopping
  • kuar pegi open house/kenduri kawin/besday party/melawat sanak sedare

sila pilih salah satu jwpn di atas ngeh ngeh ngeh

jwpn MZ : MZ akan pegi ke sini (ni alah satu destinasi utk ari ni..)

nanti MZ citer kenapa MZ pegi sini heheh

have  a nice day and tq sbb masih sudi dropping by-- wpun pada hari cuti ni :)


8 comments:

L said...

L tggu nk dgr citer k..=)

Chekgu Azrine said...

balik kg penang la MZ

mama rifQy said...

kite pilih yang paling last skali!open house..3 tempat arini!! hooray..tak yah masak!!

Em's Family said...

ade ongoing contest? redeem hadiah>? hehe mira pulak hari ni bangun pukul 11 pagi and lepas ni nak pergi open house :D

shidasyakirin said...

selamat bercuti MZ,

mcm byk berjln jer hari nie..

me melepak kat opis somi..layan tenet dari sini..hehehe

Nisa Greennnpanda said...

sy dok umah je.. parents ngan siblings lak gi johor..

tiefazatie said...

slmt hari malaysia sis!
ifa duk umah je..hee

Aku Ibu Muda said...

Eh..eh...semalam sy pon ke sana, wktu tghari :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails