Wednesday, 21 September 2011

TQ blogger otai for the entry :)

blogger otai yg selalu dpt nuff advertorial ni rupa2nya aktif bercontest--dh menang lebih RM10k tu...


Yup, diri sendiri pun memang suka join Contest . Lebih teruja bila hadiah ditawarkan agak lumayan. Setakat ini pernah memenangi lebih dari RM10K+ worth of prize by joining and winning contest yang disertai. Antaranya LG HDTV, IPAD 2, Pakej Percutian, Produk dan pelbagai lagi. Memang menguja bila menang Contest ini.






tak percaya sila baca sendiri kat SINI

tq for the entry bro :) :) moga2 dpt tempias UV dari blog bro ngeh ngeh ngeh
note : ari ni entry psl contest ajer nampaknya....anyway, wpun keje menimbun atas meja, sempat gak curi2 layan FB + blog  jap..

6 comments:

Aku Ibu Muda said...

nampaknya sy tak boleh sekat minat suami lepas ni

sebelum ni dia mmg suka sgt join contest, tp sy selalu perlekehkan :(

walaupon pernah 3-4 kali menang, antaranya 2 tahun berturut2 dpt makan malam bersama penyampai sinar fm...tapi sy suka bagitahu dia buang masa je join...percentage nk menang tu tipis....huhuuuuu

Nana said...

hehe pasni seme pakat serbu blog mz nk tgk cite psl meanang 5k

tiefazatie said...

wah..bestnya..sume nie kaki join contest nie..hehe

me suya said...

nape tak terbuka hati nak rajin join contest lagi ni.. ahahaha.. mz, ce ajor sikit.. ngeh3

SyUhAdA said...

dah agak..msti bro eyriqazz tu..nyway,sis pon hbat jgk..

juanita said...

U...i kan da jadikan masuk contest ni part time job..ahaksss:D

www.tetikusrusak.net

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails