Thursday, 15 September 2011

Uolls di mata blogger lain | MZ di mata mereka

me terberkenan dgn segmen Yuyu di mata mereka--kat blog Yuyu Zulaikha :)
so me ingat nak buat segmen yg sama kat blog me--kira sbg tanda me appreciate and sgt2 berterima kasih kpd those yg sudi buat entry psl me kat blog diarong :)

ni antara yg latest entry about me and my blog :) rasa touching + blushing gak lah..TQVM to dik atiqah :@http://pepelungu.blogspot.com/ :)

tanpa uolls yg sudi singgah kat blog me ni, maka blog ni akan jd syok sendiri suram lagi kelam hhehehehe

note :  blogging to most bloggers (including myself) is ekspresi diri sendiri kan..selain as journal of life-setuju ker tak?

9 comments:

Chekgu Azrine said...

setuju MZ!!

thanks jugak sebb sudi singgah at my blog!!

Saiazuan said...

menarik

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

..suka sbb suzz rajin jengah blog org yg komen kat blog suzz..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila tag sebab contest ne RM150 hadiahnya

http://kokoadik.blogspot.com/2011/09/falihinjasmyblogspotcom-cupcakes.html

tiefazatie said...

setuju2..hehe..ada ifa baca n3 yg tqah wat utk sis..mmg touching la..congrates sis..=)

blog-tips-kurus said...

mestilah setuju!! (>.<)

*hidup compers!! (tiba-tiba..)

-atiQah- said...

segannyaaa MZ letak link tqah kat sini.. -_-"

Nisa Greennnpanda said...

btul3..hehe.. suke gak dtg bc2 entry kat blog kak suzie nie.. ^_^

Nur-nba said...

Yup, setuju dengan Kak Suzie.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails