Monday, 5 September 2011

Antara puasa enam dan open house

hari ni dh 7 syawal--cepat jer masa berlalu..

ari tu masa kat 2 syawal, my eder brother buat open house...ada mcm2 mknn like nasi minyak, roti jala, mee goreng udang etc yum yum


and me belum start puasa lagi dlm bln syawal ni...nak kena puasa time weekday, sbb weekend biasanya ada open house raya ;) teringin nak buat open house raya kecil-kecilan ie ingat nak ajak kwn2 rapat :) sbb kalau nak ajak ramai2 tak daya plak me nak msk byk2 :)

uolls ada plan nak buat open house raya ker?


12 comments:

mama tisya said...

kita arini dh start puasa...vkend biasa la sure byk jemputan open house...tkyh masak..p mkn je..hehehe...

mama rifQy said...

kite pon nak buat kecil kecilan je.utk kwn2 rapat especially kwn opis..buat belah malam je la kot

me suya said...

Suya dah setel dah open house raya ke 4 ritu.. Mz, lupa plak nak pergi beraya rumah MZ kat KB.. sempat beraya di rumah blogger Princess Nur jer~

HaiDa HiDa said...

selamat hari raya mama Zharfan..
sedapnya menu open house..
saya pn x start lagi puasa enam..
insyaAllah dalam minggu ni juga..

ajumohit said...

betul tu mz, kalau pose time weekend godaan byk hihihi, hari ini puasa pertamaku..

Chekgu Azrine said...

macam nak kena buat la MZ.. sbb kwn2 sek ramai la plak.. cuma takut nnti yg tak terjemput tersinggung lak..

Ely Hasrul said...

now nk concentrate ganti puasa tp morning sickness xabis lagik.. papi pon dh start puasa 6. tahun nih open hse xdpt la nk buat tp umah mmg sentiasa terbuka. dh pesan kt kawan2 kalau nk dtg bgtau dulu, bukan nk masak tp nk panggil cleaner hahaha

Rizziela said...

bestnya open house..saya rasa x buat utk tahun ni..x larat dengan 3 hero saya

AyuArjuna BiGoshh said...

igt nak pose jugak...pose bulan ni me penuh :) bukan ngandung tau tapi kesan dari pengambilan ubat planning huhu

Aku Ibu Muda said...

buat open hse? hurm....tak de dalam planning kot...tk de bajet dah :( plus rumah cam tongkang pecah berkemas nak pindah...huhuu

ann @ hatiberbunga said...

hmm.. bila agaknya nk start puasa 6 ni? makanan sgt byk & menggoda. hmm...

Nisa Greennnpanda said...

dh wat open house dh ari tue, sempena raye & b'day skali..

kak suzie nk wat open house? nk gi~!!! ngehehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails