Monday, 12 September 2011

Semangat tu...

ari tu masa singgah kat Borders kat the Gardens, MV, me ternampak buku ni....


belek2, terjatuh chenta, sbb ada byk resipi yg me suka nak cuba ....so terus rembat lah, harga RM5.50 ajer pun --tak tebal pun tapi besh sbb kalerful and ada step by step....yg penting SEMANGAT nak MEMASAK tu..


ni antara yg menarik perhatian...belum pernah try pun msk benda2 ni...


me tau, kalau google pun ada ribu2 resepi, tapi me suka lagi pegang in book form, boleh belek2 and simpan kat book shelf :)

happy monday uolls! me nak kena siapkan power point utk lecture esok :)


8 comments:

me suya said...

good luck MZ.ouch tupat sotong.. suya kureng sikit sebab manis do'oh... Jom, kerojer~

Nana said...

ketupat sotong tu penah sekali je rasa.xminat sgt sebab pulut

CaDLyNN said...

lin pon ade beli 2 buku mcm ni..heheh..tp masakan nasi n ikan :)

Ummi Dania Yasmine said...

harap semangat u terus membara...heheheh

Chekgu Azrine said...

good luck MZ.. selamat bersyarah.. eheheh

anisalya said...

ketupat sotong memang sedap. nak belajar dgn MIL tp MIL pn dah lama tak buat. belaja dgn MZ je la.

[-suziey-] said...

uish..sgt teringin nk mkn ketupat sotong yg original dibuat oleh org klate..sbb xpnh seumur hidup ras ketupat sotong..hikss

tiefazatie said...

pergh..mmg best!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails