Monday, 10 October 2011

Terjatuh chenta dengan mahkluk biru kecik

semlm me & mr hubby bwk our boys pegi tgk movie kat TGV KLCC--1st time bwk ariff masuk panggung wayang --now he's 2 years and half....citer utk kids cuma ada SMURFS--so layan ajerlah :)


yg pasti SMURFS sgt cute!! and citer pun not bad, entertaining--my boys enjoys it so much, me too--rasa mcm nak beli SMURFS soft toys la plak hehhehhe

tix movie--me redeem points my citibank credit card, so tix adults dpt FOC ajer, siap dpt 2 bottles mineral water lagi (ctbank redemption package), and for my kids, me byrlah tix tu, so still consider murah :)---dh lama me tak join contest yg menawarkan hadiah free movie tixs :)



dh lama actually me tak pegi tgk movie---last sekali me tgk dgn hubby ialah citer SEKALI LAGI, and last sekali me tgk dgn my zharfan ialah citer Kungfu Panda :)

how's ur weekend? it was a fun weekend for me and my beloved family..:) Alhamdulillah atas segala nikmatNya..


13 comments:

Lelord said...

Seronok kan citer ni kitorang tgk ms balik cuti raya aritu. Comel jek

mama tisya said...

mmg best citer smurf..tisya suka sgt ..ari2 soh buka cz hubby ada download

me suya said...

weekend busy kerja la MZ

mama rifQy said...

weeeknd yang sgt best!! sbb berholiday!! kite ni mmg sangat lame x g tengok wayang

aimi shaniza said...

Wah ariff dh ok tgk wayang...dh besar n faham :) irham xpenah lg tgk wayang :p ariff kira 1st time ek? Smlm kita p bagan lalang n kira 1st time adam lari2 sndr kat pantai...hehe

azura samsuddin said...

siyes mmg cute sis, zura pun suke smurf ni siap mencari patungnyer ;)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

mmg best citer smurf ni..
eija pun dh pegi tgk wayang movie ni ngan anak2.

CaDLyNN said...

dpt hadiah sarung bantal smurf je...cite die tak tengok pon :)

Nana said...

eh ada lg ek cite ni mz
rasa mcm dah lama je cite ni
bez kan?hehe suka sgt cite ni sebab comei
pastu suka lagu dia
la..la...la..la.. (nyanyi ikut rhtym smurf ahaha

Aida Ikmal said...

lagu dia sangat addictive.. asyik nak nyanyi2 je hehe

Cik Bambam said...

smlm bawa anak buah pergi tgk citer johnny english reborn! bawa lar anak MZ pergi tgk citer tuh..kelakar tak hengat!! :D

tiefazatie said...

bestnya..lama dh ifa xjejak cinema nie sis..huhu

Adyshariz said...

tak smpt nk tengok wayang skrg ni..tunggu download je lah..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails