Friday, 7 October 2011

Promo Cadbury Zip Buy & Redeem | besh gak hadiah2nya

andai kata uolls suka or selalu mkn/beli cadbury zip--rajin2kan redeem mcm2 voucher...minimun 5 pek kosong 114g(tak sure harga cadbury zip ni)--ada voucher KFC, jusco etc

details click HERE!



ni bukan contest --more to redemption promotion ni...tapi based on 1st come 1st serve gak sbb limited kuantiti hadiah2 redemption tu...

note : kalau kebetulan uolls nak buat bday party or jamuan, boleh jer beli byk2--buat jamuan and cadbury zip tu as part of snack menu kan--pek kosong boleh tukar dgn hadiah hehehe



6 comments:

mama tisya said...

br je bli zip lastweek tp dh buang ler

deqlis said...

thanks for d info..

Em's Family said...

waaaaaaa baru je beli and dah selamat dibuang!!

Nisa Greennnpanda said...

suke mkn Zip!! yeah, nnti nk redeeem la.. ^_^

tiefazatie said...

wah..cm best je!nak la beli!hihi

mama rifQy said...

suka gak makan zip!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails