Thursday, 27 October 2011

Lagi rezeki dari Blu Inc

tak sia2 beli magz published by Blu Inc--so far rezeki me murah hasil contest in magz Female & Her World :) :)

ni latest winnings...from Female Magz


voucher worth RM100 (conso prize ajer ni) - Hush Puppies Apparel (bukan kasut tapi baju)

ni promonya..




and..

menang Kotex Hamper worth RM200--rasanya cukup bekalan utk me setahun ni ngeh ngeh ngeh

ni promonya..




*6th & 7th winning for October 2011

note : uolls yg suka join magz contest, bolehlah try join contest dlm Female Magz--biasanya senang nak menang --lucky draw based ajer :) --Alhamdulillah, so far (thn ni) me dh menang 6x (6 hadiah berbeza semestinya), tapi me pinjam guna nama adik beradik & family me gak, sbb biasanya satu nama tak leh menang byk2 kali :p

11 comments:

mama tisya said...

murah rezeki mz...tahniah

me suya said...

yeayy.rezeki mz lagi :P

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah bestnya murah rezeki suzie lately banyak menang tahniah k

Nur-nba said...

Memang murah rezeki.. Kalau rajin masuk contest, tentu ada yg sangkut.. Tahniah ye..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

rasanya k.ayu pun ada menang ne

azlin mrs'Hairil said...

Menang lagi..murah betul rezeki MZ

AyuArjuna BiGoshh said...

me jarang guna nama owang lain selain adik2 dan suami :)

amiey lee said...

alhamdulillah murah rezeki mz

Chekgu Azrine said...

Tahniah MZ.. murah tol rezki erk.. jeles sat

SyUhAdA said...

wahh...siyes bes..thniah..

tiefazatie said...

wah..murah rezeki sis..
tp ifa mcm susah je nak join..sbb nak claim hadiah jauh sgt..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails