Wednesday, 19 October 2011

oppss...termalu sekejap

one afternoon last week, in one of my tutorial classes:

Student X : Dr Suzi, I think I saw u in one magazine
MZ : really? (dlm hati : opss...)
Student X : yeah, it was you, dlm magz In Trend, with Dina
MZ : hehehe i think that was me :p
Student X : yep, i was so excited coz i know it was u, so i told my mom that was my lecturer
MZ : hehhehe (smiling sheepishly)--that's the other side of me ;)

note: me memang segan kalau ada student yg cam muka me kat mana2 magz sbb non-academic stuff kan :P whatt to do...that's the other side of me pun :p


20 comments:

hakak CNN said...

wahhh glemer ko kak,bilernyer berlaga pipi ngan Dina..tak hupdate kat belog ponnn...hehehe..

Oyis said...

ada students baca blog ni x kak suzi? hehe

Chekgu Azrine said...

Lecturer glemer u!!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

malu2 kucing laa jadinya..hehehe

azlin mrs'Hairil said...

glemer tu MZ :D, alyn 1st time beli intrend yg ade gmbr MZ & Dina tu la..tu yang tertarik nak beli

Nana said...

hehe pemes la..leceturer ni hehee
ahh ada tak student tau blog mz?

Bardboo said...

hehe..glamer MZ!

SURIA AMANDA said...

waaa...mkn2 bersama dina..

Myra Jay said...

Memang segan kan bila yang dikenali mengenali kita kan..

Tp Sis dah masuk majalah, mmg glemer la ;)

ADEEYA said...

Famous lecturer hihi :)

CaDLyNN said...

wah...lec glam :)

mummy_ayu said...

ok la tu..glamour..bukan senang tau nak masuk magazine.. :-)

Nia said...

wow,..kalau i jumpa gambar lecturer i dlm megazine pn i excited :)

*∽ IZAN ∽* said...

ahahaha.. camne leh terlunch dgn DIna nih..? ce citer ce citerrr

cikpia said...

tak bgtau kengkawan blogger pun... *majuk*

Eyriqazz said...

hik3..glamour2...

mama_umar_maryam said...

kih3,tu masuk mag tu students mmg cpt alert bende2 gini..

SYaMiLa said...

jangan tak tahu...dr suzie kita ni mmg glemer...... ;-)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mesti senyum nampak gg taring..itu yg mahal tue haha

tiefazatie said...

naa...ada x student sis baca blog sis?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails