Thursday, 13 October 2011

Sometimes happiness sometimes sadness

tajuk entry adalah direct translation citer kabhi kushi kabhi igam :) me tgk yg malay version ajer--yg rushdi ramli and hans isaaz berlakon tu yg hindi punya me lupa lak me dh tgk ker belum--dh lama citer ni..

anyway, me ternampak komen kat my shoutbox from a guest..so sajer nak ucap tq :)

 
Guest AsSalam, tahniah! Just the other day you were down about your car. Tiba2 dapat hadiah yg best ni, seronok kan.

betullah tu...memang begitulah hidup yg fana kat dunia ni kan...

thanks to all yg ucap congrats to me...me sekadar berkongsi kegembiraan and sbg rekod peribadi me dlm bidang comping...and obviously part of my MILES OF SMILES :)

note : me masih attend training...sempat curi2 buat entry ngeh ngeh ngeh--....sedih baca psl tuan keta yg mati sbb ada org nak curi keta dia kat Klang...dpn umah plak tu..dilanggar dan diseret...so scary...moga2 kita semua sentiasa dilindungi Allah SWT...amiin


5 comments:

mama tisya said...

citer versi malay & hindustan dua2 kita tgk...tp suka yg hindustan lg..hehehe

stiap kejadian ada hikmahnye kn

Ummi Dania Yasmine said...

kabhi kushi versi hindustan kalau tgk, berapa kali sekali pun sure nangis....adehhhh......

mummy_ayu said...

tak tgk pun yg versi melayu tu..tapi yg hidustan tu..tgk bnyk kali..byk kali pun nangis...

and yes..lumrah hidup..ada suka ada duka...

nUR_rOsALiNdA said...

Walaupun kita tak tau apakah kegembiraan itu..Tetap nak ucapkan Tahniah kak...everything happen with a reason :-)

tiefazatie said...

btol 2 sis..rezeki..siapa yg t au kan..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails