Tuesday, 11 October 2011

Wisma Sunrise | tak sabar nak ke situ tapi..

start ari ni sampai jumaat, me kena attend training under program 1citizen (under 1malaysia) ala2 cintakan negara punya program gitu...so me tak sempat nak pegi collect hadiah..

hadiah ipod nano yg me menang dari contest smartheart ari tu....ofis smartheart tu kat Wisma Sunrise @Mont Kiara--tak pernah pun ke sana--me dh try tgk kat google map...harap2 tak sesat nanti...


terpaksalah kena tunggu next week....:( :(

note : me jenis tak sbr2 bab2 collect hadiah ni sbb terlebih excited :p


8 comments:

Salina@IbuAqil said...

Hik3!!! Murah rezeki MZ.. ;)

Nana said...

hahah seme orang pon klw dapat adiah xsaba nk g collect mz

Daleela said...

wah... senonotnya dapat ipad...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

patut tak sabar, nak collect hadiah rupanya :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tahniah

tiefazatie said...

wah..bestnya sis..untung2..hee

mama_umar_maryam said...

mmgla excitedkan..klu zt dah termimpi2,kih3

mama rifQy said...

pasti la excited kan sbb nak collect hadiah!!!! hadiah besh pulak tuh!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails