Monday, 24 October 2011

Saya dan dia | hampir serupa

time ada masa terluang, me seboleh mungkin cuba membalas kunjungan those yg sudi komen2 kat blog me

pagi td, me tersinggah di blog INI


wah...terus hati me mengimbau kenangan di bumi Nottingham....
so Irma merindui London, me merindui Notts...tapi me tak sanggup nak buat tagline header me sounds like hers..wpun jauh di sudut hati, segala memori di Notts tetap terpahat utuh di lubuk hati...



now bln october, kalau kat Notts, dh ujung2 autumn and akan masuk winter soon...

apa2 pun, Msia adalah realiti--and tanah tumpah tanahair terchenta...
tq sbb sudi singgah :)




note : wpun blog me tak de BE--earning bln ni dh lebih RM50 again hasil CPC--so bolehlah me cash out lagi, every month me cash out wpun amount less than RM100, alhamdulillah :)

13 comments:

mama tisya said...

kita pn ada snggah blog irma tu..oh rindu london ...hehehe

Ummi Dania Yasmine said...

pengalaman yang sangat berharga....me nampaknyer kena pergi sendiri ler.....

Alin Marlini said...

teringat ye Kak Suzie...ALin tak taulah bila nak sampai..hehehehe

mama rifQy said...

best mengimbau kenangan lalu...blog na pon xde BE!!hehheeee

e.l.i.s.s.m.i.e said...

seronok jugak duk merantau negera orang :) me pun kalo ada peluang nak jugak merasa.

Nana said...

saya ni ingt nak cashkan pas seme be jadi me
50 pon jadi la kan heee

me suya said...

suya pun teringin nak tinggal di perantauan.. harap-harap makbul la impian suya satu masa nanti

AyuArjuna BiGoshh said...

bestnyer ada pengalaman manis mcm ni :)

Chekgu Azrine said...

Fuhh..bestnya mz..blh main salji kan?insyaAlla..nti mz dpt gi sana lg..

tiefazatie said...

pengalaman terindah kan sis..hee

wah..untung ah sis..dpt cashout lg..ifa xckp lg nie..BE pun xde gak sis..huhu

-atiQah- said...

sy selalu sggh blog kak irma, sbb dia pandai masak. hehe. suka tgk masakan dia. :)

p/s: tgk dh gmbr swift hello kitty tu. blanjo kokre sutir. hehe.

DeQWa said...

best kan,ade gak kenangan ngan snow real....cm sy nie nk snow g genting n i-city jer,leh la berangan2 dok obersea..hehe..tp mana tau suatu ari dpt g negara 4 musim kan,rezeki terpijak...

Fazlinil Irma said...

thanks MZ. aduhh.. terharu plak. sudi buat entry psl blog sy.

tp betul la kan. sapa yg pernah duk england. x kira la kat mana. mesti rindu life kat sana. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails