Monday, 3 October 2011

His happiness is my happiness

my lil ariff is a big fan of character thomas train...so brg2 dia punya kalau boleh semua nak yg ada thomas train..and my zharfan baru beli trolley beg, so ariff pun nak trolley bag gak...bwk pegi nursery, bkn isi buku tapi isi diapers, towel, bj and botol susu hhehehe

ari tu, me & mr hubby bwk lil ariff pegi beli trolley beg...sbb tak jumpa yg character thomas the train, jumpa chuggington the train pun ok, asalkan train..chuggington ni famous kat UK--me selalu temankan ariff tgk citer tu kat tv time dok Notts



budak tecit excited tarik beg tu ke sana ke mari...kecik jer sizenya ni...sesuai dgn lil ariff

harga tak murah sbb ori licensed merchandize--beli kat parkson--guna voucher yg me menang ari tu :) rezeki hasil contest montest utk anak2& family, alhamdulilllah

tq sbb sudi singgah

note :me  masih ada jamuan raya kat faculty law ni ari ni..



10 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

kasut chungginton kat parkson sangat comey suzz

mummy_ayu said...

sama la...Ayu mlm nie ada jamuan raya..tak tau lagi nak gie ke tak?
sbb malam kan...

Ian dulu pernah gak obses ngan thomas
pas tu tukar 2 dah...ikut yg mana paling popular..but dah beli dah beg sekolah for both.. :-)

MamaYatie said...

comey begnya...tp la mahal sket, insyaallah tahan lama..:)

Nana said...

huiii mahai tu beg tu
klw sy bli sendiri tgu time byk duit hahaa

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

cantk beg tu, suka la ariff leh sorong ek...

SyUhAdA said...

comey je tgk..

awjan said...

alaaalaa..comeinyeeee....mesti pasni ariff buh byk2 mainan dlm beg dia huhu

Oyis said...

nak pengsan tgk harga beg. mahal2 ye brg2 di msia, even utk kanak2 pon? dah lama x tgk brg2 harga ratus2 (sbb nilai pon kan mcm kecik2, walhal kalo convert byk tu jgk sbnarnya). mau culture shock balik ni nnt hehe

Matjoe said...

thomas lain, chugginton lain. me suka chugginton lagi sbb karektor dia lagi comel

tiefazatie said...

wah..comelnya arif...=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails