Monday, 17 October 2011

Antara benda yang murah kat UK | lanjutan ceritera photobook



lanjutan entry psl photobook --latest yg me dh dpt last week yg me tempah dari Phototalkz...ramai gak yg komen2...

Nida yg sekrg kat NZ ada komen ckp kat NZ murah sikit...yepp..me agree...memang kat obersi rasanya agak murah photobook ni kalau nak compare dgn kat Msia...kat UK sgt murah esp time promo...me siap dpt yg FOC lagi :) even me tempah yg tebal 70 pages pun baru harga 30 pound, ie dlm RM150 gitu..siyes sgt tebal and besar sizenya!! puas ati :)

cara nak tempah photobook kat Msia--me beli voucher dari Milk A Deal--ada gak voucher2 dari deal yg lain like groupon etc
and last week, me sempat beli voucher dari PHOTOBOOK Malaysia--harga RM96 for 60 pages!!! and valid sampai mid next year :) me subscribe newsletter photobook malaysia, so any promo memang akan dpt email lah :)

note : mode bz (byknya keje...)yg teramat ...

7 comments:

Nana said...

xpernah lg wat photobook
mmg tingin nk wat

kakchik@ella said...

Alahai suzie. Nampak btl KC ni kekurangan byk perkara smpai apakah Photobook itu? KC tertanya2. Hihi.

AyuArjuna BiGoshh said...

me nak beli jugaklahhh hehehehe

Cik Bambam said...

i will! someday! :P

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

baru2 ne ada kat milk a deal 59 rasanya..mula2 ila nak beli..pastu try2la buat photobook..wah penat rupanya .. ingatkan kita bagi gambar then org tue susun sesuka hati dia..rupanya kita yg susun ye... last2 ila tak jadi beli sebab tak mahir guna softwarenya tapi sekarang dah nyesal.. org beli jelakan??pastu lain kali try lagi

CatlinaFly said...

photobook ni pilihan mudah utk abadikan gambar2 kita..sy pun suke photobook, bukan sebab sy buat servis ni tapi sebab mudah berbanding nak cuci gmbr n susun dlm album..:)

to BABY(MAMA AMANA & ARIEF)..memang ade 2 cara nak buat photobook ni,

1.upload software sendiri and susun sendiri( cuma byr cost cetak je),yang ni mmg kena byk try & error, kalau dah biasa insya allah mudah je..

2.pilih syarikat/company yang ade servis susunkan gambar2 kita ni, ade extra cost sebab termasuk upah susun gambar + printing, yang ni,cuma order, send gmbr kpd company tu, then tunggu diorg siapkan...sila baca T & C dgn teliti sbab ada yang bg kita tgk draft, ade yang tak bagi tgk draft dulu....biasanye produk promo, diorg tak kasi tgk draft, jadi instruction kita kena tepat supaya nanti puas hati...

tiefazatie said...

wah..mcm best je nie..hee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails