Saturday, 22 October 2011

bila ketandusan idea

emm...tak tau nak buat entry psl apa ;) lately mode bz so blog sedikit terabai, idea pun jd kering kontang

so tepek pic ajerlah


ni antara latest pic MZ and anak2....pic ni sengaja di snap sbb MZ kena siapkan poster 1citizen--cyber ethics-- so poster MZ bertajuk Kids and the internet -- the importance of parental control bla bla bla

sekian entry di pagi sabtu :)
tq sbb sudi singgah :)

uolls pegi mana2 ker ari ni...


9 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

ari ni kat sepital lagik, maybe balqis leh discharge petang ni...

jemarisuri said...

selamat berhujung minggu MZ...

Lin Azlina said...

sepatotnya g shah alam tapi xjaid pulok..reha ajerla...

Eyriqazz said...

hik3....melentur buluh DARI rebung?

Ms Fai said...

singgah sini lagi... wah, macam menarik jer poster tu. nnti buat la n3 pasal poster tu kak ;)

Atiqah Wadiah said...

tgh ajar anak2 tulis belog ke kak?hik3..jgn marah naa =p

Em's Family said...

anak2 u ni betul2 posing ke ? or spontan punye gambar .. have a great weekend!!

Nur-nba said...

Suka pic ni..

tiefazatie said...

nice la sis..=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails