Tuesday, 18 October 2011

Agak2 muat tak? | prize-giving sehari sebelum raya haji

mr hubby and our family nak kena attend prize-giving Listerine-Guardian pada 5 nov @Guardian KLCC ie sehari sblm raya haji..kebetulan memang kami tak balik kg sbb mr hubby tak dpt cuti (masih dlm probation), organizer kata, ada press gak time prize-giving tu :)

tv lcd 40 inch tu...emm...risau gak kot2 tak muat satria kami yg kecik itew...so mr hubby ajak pegi tgk tv tu kat Carrefour utk ukur actual size+ with box kan tv tu...




normal price Samsung LCD 40 inch tu RM2199, tapi now kat mana2 pun ada sale, harga dlm RM2k ajer :)

kami excited sbb dh lama tunggu nak dpt tv lcd hasil contest, syukur Alhamdulillah :) tercapai gak hasrat di hati :) bukan tak mampu beli (bajet selalu tak de pun actually), tapi dh lama aim utk menang contest :) tak nak spend duit sendiri hehhehe

note : kat mana2 pun, kalau TV yg tebal besar gedabak tu kira mcm dh outdated kan...kat Carrefour ada lagi jual, harga RM200 ajer gitu....gila murah, tu pun mcm tak de org beli :p


15 comments:

mama tisya said...

kalo ltk kt seat blkng muat kot..rata2 kt umh smua org pki tv yg nipis...jrg jmpa yg pki tv tebal2...

Bardboo said...

wow menang tv tu!bestnyer kan..

mummy_ayu said...

muat kot kak....

tahniah yer sekali lagi..bestnya dpt hadiah tv besar....

Cho Zila said...

bestnyer tak sabarkan dapat hadiah kalau kecikpun seronok kalau sebesartu lagiler bestkan...

Chekgu Azrine said...

The thinner the better...hehe..kit manusia pn mk raming2..teknolgi pn cmtukan..lg nipis lg canggih!!

Ummi Dania Yasmine said...

suzz kereta me....dekat2 tak muat dah...u kena kira kotak dia tu besarrrrr......kalau masukkan lcd tv tu je maybe muat tapi dengan budak2 n kita nak duduk errr tak selesa.....

amiey lee said...

mz- rasanya satria kna letak seat belakang kot...kta dulu sbb org tu hnta kat umah...

hee masa menang lucky draw tv lcd samsung pun tak amik...tapi tk amik..kete satria gak time tu......jadi tukar ngan kawan yang dpt laptop... kta amik laptop dia amik tv lcd..tukar suka sama suka :p

Mama Mirza said...

wah.. masuk surat kabar le.. tahniah2.. :)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

hehe...sekarang mana2 pun org dah guna TV LCD...lagi canggih dari LCD ni pun ada..

ayu pun alhamdulillah...last 2 weeks dapat TV LCD 32 inci free...sebab beli aircond 5 biji kat kedai tu...so dapat ler free...kat rumah dah penuh TV...so decide TV free tu letak kat GALERI jer lah..

apa2 pun memang best dapat free..

Ely Hasrul said...

heheh kt umah nih masih pakai tv beso gedabak.. tunggu pindah umah la baru beli baru sbb tv nih xpenah buat hal hihii

cikpia said...

wow!!! congratulations!!!

zahira said...

congrats! Bestnya dpt tv free :)...

Nana said...

tingin nk ada tv lcd..
bez tol mz, dpt free hehe
nak join gak la contest2 mana tau ada luck

kakyong said...

tahniah menang tv lcd...

kami masih guna tv yg besar gedabak nih..

tiefazatie said...

wah..untung la sis..hee..siap g ukur eh..hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails