Thursday, 6 October 2011

Ustazah Pilihan @astro | ada peserta dari UIAM --even from my faculty

masa event mkn2 dgn my colleagues, ada yg ckp, program ustazah pilihan tu, ada few students (not sure plka the exact number) yg join come from my faculty (faculty of law), so diaorg memang tangguh study for one semester tu...tiada halangan as far as university policy is concerned asalkan tak mendedahkan aurat and jaga peribadi dan personaliti--kira bwk imej UIA students gak lah tu :)

then tadi me terbaca psl program ni kat Utusan Malaysia Online...



ada pics peserta--me amik dari utusan online ni..--semua tudung litup ni..Alhamdulillah..moga2 program ni akan dpt memberi manfaat kpd masyrakat :)
note : uolls pernah ker teringin nak join program mcm ni kat TV--those yg good-looking --cthnya mcm Chekgu Azrine--memang patut cuba kan :)

7 comments:

Nisa Greennnpanda said...

hehe.. tau, my fren jd peserta gak.. die yg b'diri, no 2 dr kiri.. gud luck to all of them!! ^_^

[-suziey-] said...

mcm2 dh program realiti tv skang ni kan..hadiah dh la best2..hehe..

Nana said...

saya xpernah ada rasa tinginnak mencuba msk program mcm ni sebab..
saya ni penakot & cepat neves ehhee

tiefazatie said...

wah..hebat btol..hee

SyUhAdA said...

xpenah tgk pon prog nie.

Chekgu Azrine said...

kah..kah.. adakah saya yg MZ maksudkan??

hehehe.. belum cukup lagi ilmu agama saya utk masuk Ustazah Pilihan.. dan for sure kalau ilmu cukup pun.. Mr Hubby takkan bg.. sebab benda2 unsur glemer ni.. jawapannya sure TAKPAYAH!!..hehehe

me suya said...

pasni nak boleh start tgk ustazah pilihan~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails