Friday, 14 October 2011

Photobook terbaekk dari Phototalkz

last few months me ada beli voucher Milk A Deal from Phototalkz--RM88 for a photobook....me selalu tak de masa, so weekend lps, gigih me order photobook ni (pilih pics, download software, pilih design, arrange pics, then siap)

so semlm dh sampai pun photobooknya...via courier

tadaaa....sgt besar saiznya 26 cm X 21 cm...memang puas ati!!! sgt berkualiti all the pages --semua pics gambar DSLR so memang images jd sgt sharp bila jdkan photobook


dpt box free lagi tu (kaler itam ni adalah kotak photobook)...so me sgt happy sbb biasanya kotak ni tak dpt free kalau order from some other persons/companies yg buat photobook



semua pics masa musim bunga kat Notts April thn ni--kenangan terindah yg mungkin tak berulang dah...


photobook ni 40 pages--so me rasa SGT MURAH dgn harga RM88!!! sbb kdg2, photobook yg me order kecik saiznya ie seapruh dari size photobook yg me order dari Phototalkz ni...


lps ni memang me tak ragu2 utk order lagi kalau dpt harga RM88 again :) 40 pages--boleh letak more than 100 pics!!!!!!!!!!

the besh part, dpt free 6 pcs postcards!!!!




TQ PhotoTalkz!! memang me sgt puas hati :)

obsesi photobook memang sentiasa berterusan hehhehe

note : uolls dh ada berapa photobook? me dh lost count --nak kena kira balik --dh dekat sedozen rasanya hehehhe


21 comments:

❤ lovelymasha❤ said...

wah canteknya...sy pun cam suka ngan photobook tu...

suzie camne nk tempah ye...kalau blh share..tq

Nida said...

Salam..

Samalah kita tengah kemaruk photobook..hehe. Sebab mudah dan rasanya lebih murah.

Kalau di NZ mungkin agak murah sedikit, 33NZD (x2.4 utk RM) utk saiz 30x42cm (50 pages)...

Chekgu Azrine said...

bestnya MZ.. rasanya lebih baik simpan camni.. drp photo album.. sebab lama2 koyak gak.. nanti nak try buat satu.. tak penah ada la MZ.. tgk MZ buat.. teringin jugak..hehehe

missbby said...

Alamak bestnya..tak pernah adalah..macam nak beli la nanti..

mama tisya said...

aduhai best tul tgk photbokk mz ni...dh la byk...kita photobook kawin je...

AyuArjuna BiGoshh said...

siyes memang cantek!

amiey lee said...

wahhhhhhhhh jelesnye mz ..tm88 berbaloiiiiii... heee mcm nak buat jugak la...

cikpia said...

mintak postcard sekeping...... he he....

Cik Bambam said...

wahhh..cantik lar kak! nak photbook jugak tp pic x berkualiti sgt.. hurmmm..tngu DSLR jugak lar gamaknya.. hik3..

Nad @ MamaZakwan said...

sgt berbaloi harga tu dgn saiznya
biasa survey2 harga ratus2 tp dpt kecik je..kualiti ok ek kak suzie?

Aku Ibu Muda said...

tak pernah buat photobook pun setakat ni

Ibu Ayra said...

mz, skrg kat groupon ada offer photobook...RM58 instead of RM208... cer try tgk...

Affieza said...

Cantik dan harga pun bpatutan...

Alin Marlini said...

ish..ish..bestnyer...

mama_umar_maryam said...

blm lg stat buat photobook,tp mmg rasenye akan hooked up once dah buat kan,sayang je gambar2 yg ribu2 dlm hard disk,btw,rm88 dgn gud quality mmg puas hati

juelee said...

we share the same hobby heheh..
me tengah tunggu satu photobook from photobook malaysia beli dr groupon ritu... RM78 for 40 pages..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

aah nampak menarikla suzz

Bardboo said...

cantiknyer! jeles2..huhu
p/s: jom join simple GA dr saya. hadiah: 1 pocket CD + 1 cloth book

Oyis said...

satu pon xde lg. tp mcm teruja tgk

Lelord said...

bestnya...baru je order dgn Kedaigambarkami

tiefazatie said...

wah..byk dh photobook sis..hee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails