Sunday, 23 October 2011

Obsesi angry birds | jadi birthday party theme kellass gitu

semlm me attend bday party my zharfan's class mate, kat tmn sierra ukay perdana

ari jumaat tu, my zharfan dh beria2 ajak me pegi beli bday present for his fren--dia sendiri yg pilih bday present tu..katanya his fren sukakan karekter angry birds--so weolls beli whiteboard angry bird + pencil box angry birds utk bday boy

byk mknn kat bday party ni---ada spaghetti, ada mee rebus..yum yum

zharfan and his fren the bday boy--nama Adil...now baru me noticed, zharfan ni kategory tinggi gak dibandingkan dgn his peers...genetik saperlah jd tinggi anak bujang me ni agaknya hehhhe


nilah bday kek angry birds, cup cakes pun angry birds....semua choc cake ni

lil ariff malu2 time me snap his pic sbb ramai guests kat umah bday party tu ;)


note : besh gak attend bday party ni..:)


13 comments:

thenunu said...

salam..
tingin nak bawak anak anak saya ke birthday party kawan2 tapi anak anak kecik lagi..kawan2 pun tak ada lagi hehehe

me suya said...

a ah la.. zharfan tinggi

waalllaa! said...

so cute..tinggi nyer zharfan.. xpe2 tinggi2 senang nak wat slamdunk bila main basket ball nanti..heeheh

jemarisuri said...

agaknya skrg ni angry bird puya musim glam skrg ni...mana2 pun anak2 mesti citer pasal angry bird...hehe

mama tisya said...

aritu pn kita ada p busday party kek nye angry bird ..cute gk...

Nur-nba said...

Besar panjang dah anak sulung Kak Suzie.. Memang tengah musim Angry Bird sekarang ni.

Sharinginfoz said...

tengok makanan rasa lapar le pula

laskar pelangi said...

aduhai...sdapnye....trliur tengok hidangan tu semua...=)

Ummi Dania Yasmine said...

kalau bday party, me sangat teruja nak makan kek...heheheh :-)

Chekgu Azrine said...

MZ kan tinggi.. sure ikut MZ.. hehehe

Rizziela said...

nampak macam kecik ajer bujang tu..rupanya tinggi orangnya

tiefazatie said...

aah la..tinggi lak zharfan nie sis..hee..comel je besday cake tue..

Kak Aya said...

tinggi macam mama dia la...nampak dlm gambar MZ tu tinggi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails