Thursday, 13 October 2011

sekali sekala menang something dari FB promo

ari isnin lps, me pegi PJ--mula2 singgah kat office my BFF ayu rafikah--sbb nak mintak direction utk pegi collect hadiah yg me dpt dari promo FB World Kitchen Asia 10k fans...
distributor Corelle kat msia--nama Perwira Nadi Trading @Wisma Domain--tp actuall nama wisma ni ialah Wisma Tecna--konpius me :p

nilah pinggan corelle special edition--nama Snoopy Dish --for kids ni...me dpt 2 sbb satu nama me, satu nama hubby, and me join gak utk adik me hanim, so pinggan tu akan di courierkan ke kelantan :)

 memang genuine corelle--made in US --MZ memang penchenta corelle :)

note : byk promo/contest kat FB--tapi me memang tak join kalau like/voting based--sbb mechanism voting tu...memang akan ada fake voters/exchange of votes...so awal2 me surrender lah :p kalau  selain like2 tu , cthnya slogan based or creative pic based ok jer kalau nak join

8 comments:

Nana said...

camane bole xtau pasal adiah pinggan ni klw tau sure saya join

azlin mrs'Hairil said...

kagum sangat..kerana rezeki sentiasa menyebelahi MZ

Lelord said...

comelnya

Oyis said...

sy mmg minta corelle. ringan dan praktikal

Bardboo said...

bestnye MZ

Ummi Dania Yasmine said...

suka pinggan tu. comel...

Chekgu Azrine said...

tahniah ats semua kemenangan recently ye MZ.. u are so lucky!!

tiefazatie said...

wah...ada eh..xtau nie..he..tahniah sis!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails