Monday, 10 October 2011

Ada apa dengan Suria KLCC

me & family jrg2 ke sini (biasanya weolls kerap jln2 kat area wangsa maju or 1utama)--last sekali pegi KLCC last few weeks masa pegi redeem toys untuk my kids guna voucher kat Toys R Us KLCC

semlm weolls pegi jln2 kat KLCC--selain tgk movie, ronda2...semlm mcm tak crowded sgt..org ramai tapi tak terlalu packed...weolls lunch at Nandos KLCC, singgah kat Kinokuniya, singgah gak kat beberapa kedai and beli gak apa2 yg patut sbg mana yg me dh listkan siap2 :)

pegi sana dlm 10.30 pagi, balik lps abis movie 3.30 ptg, so total parking charge  ialah RM11.70--weolls bayar guna kad touch n go--standardlah rate parking tu sbb KLCC kan :)

me happy tgk my kids happy...

see--lil ariff's happy face :) ni me snap time tunggu mr hubby solat zohor kat surau dlm KLCC tu


note : uolls selalu ker pegi KLCC--adik me yg keje petronas tu gelak2 jer time me ckp me nak gi jln2 @KLCC :P

13 comments:

syawalsimpsons said...

tak selaluu pon G...

Nana said...

hehe mmg jrg juga g klcc
klw nk tgk wayang je la kot
datang sini
parking mahai tu xbape suke

mama rifQy said...

kite mmg tak suke sangat g KLCC..nak shopping..mmg tak laa..mahaiii...pokai!!

Sidratul Muntaha said...

finally smpai jugak mz ke KLCC..
huhuhuhuh...

Azura said...

wah2 ariff sukenye die dpt g jalan2 :)

Nad @ MamaZakwan said...

kami pi ari sabtu ;)
naik putra lrt jek

me suya said...

selalu gak la g Klcc. isetan ke.. seronok cuci mata..ade duet lebih cuci poket sekali`

Eyriqazz said...

dah jarang pi KLCC..main reason barang2 sume mahal, parking mahal, makanan mahal,almost everything laa mahal...silap masuk toilet pun mahal...

Cik Bambam said...

dah lama x gi KLCC..dulu dok gombak selalu gak tgk wyg sana.. ehhehe

tiefazatie said...

comel gle arif!happy je nie..

deqlis said...

selalu gak...selain MV, bukit bintang,pavilion dan mines + IOI Mall puchong jerr.....1utama dan wangsa maju jarang2x,..sebb jauh cikit...

en hb deqlis pun keje @ KLCC nie...

Em's Family said...

klcc parking memang mahal gile.. anyway, ariff dah potong rambut ye.. comel tengok gambar dia cheeky dengan rambut macam tu

mama tisya said...

slalu p klcc sebab opis dkt sgt..dlu2 suka dating tgk wyg kt klcc tp parking situ mhl gilossssssss

**adik mz dh bosan cz tmpt die..hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails