Tuesday, 25 October 2011

Keta baru ..pun untuk anak2

ari sabtu lps me, hubby & kids pegi honda showroom @jalan ampang...




pergi booking keta honda city....harap2 sempat dpt sblm raya haji :)




me order honda city kaler silver :)

note : my 1st car me beli thn 2002 (lps sethn keje kat UOB)...now dh after 9 years baru ada rezeki beli 2nd car ..Alhamdulillah...


27 comments:

mama tisya said...

cun honda city br..yg lama tk cun

Nur-nba said...

Alhamdulillah.. Syukur padaNya kerana melimpahkan rezeki buat akak sekeluarga.. Mesti anak2 seronok bila ibu bapanya beli kereta baru.

me suya said...

waaa seronoknya dah nak beli kerete baru :)

GreenJade said...

i luv honda..very smooth on d road..but now dh putus kasih dgn honda..berkasih dgn lain brand pulak hehe

seronot nye dpt bekereta baru raya ni.. :)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Alhamdullillah..
bestnya..honda city lagi..
puas dapat beli kereta hasil titik peluh bekerja kan

abah khalisha said...

Alhamdulillah..lg pun kete kalau dah masuk usia 9 thn byk problem better ada satu lg

cikpia said...

melaram sakan la nanti...... he he....

amiey lee said...

alhamdulillah rzeki nk pakai honda...aminn...heee

Balqis Nazid said...

suka tgk City baru ni, tapi Incik Hubby lebih suka SUV.
Nak kecek22 lah mana tau dapat kan ha..ha..

AyuArjuna BiGoshh said...

wow wee.....muat masuk tv ni hehehehe

Ummi Dania Yasmine said...

tahniah!!! rezeki anak2 :-)

azlin mrs'Hairil said...

Jalan2 Raya Haji naik kete baru la..syok nyer

Ms Fai said...

alhamdulillah...org ckp ni rezeki anak2... hihi ;)

mummy_ayu said...

alhamdulillah..best!!

tiefazatie said...

wah..murah rezeki sis..nice la..hee

Ya ALya said...

alhamdulillah...syukur..akhirnyer dapat gak pakai....

Zie said...

Wah syoklah ada kereta baru... emmm zie baru guna setahun nak kena tunggu lagi 8 tahun baru leh idam keta lain... hehehehe

kayyana said...

alhamdulillah kak.. ada jugak rezeki akak nak pakai kete....

CaDLyNN said...

wow..honda city...bestnye!

eisyaawie said...

seronok dia beraya dengan keta baru nanti....hehehe...

yang baru nie... keta mak atau keta bapa??

mamasita said...

wow bestnya..nk 2nd car tak mampu lagi kot..

KSWSK said...

pg td wa dengar dlm radio honda punya production maybe akan slow sikit coz banjir kat negara jiran. Ada part yg kita guna tuk bt kete tu dtg dr sana..

kakyong said...

Tahniah MZ... bergaya dgn kereta baru lah di hari raya nanti.. :)

Chekgu Azrine said...

tak sabar nak tengok kereta honda MZ.. hehehe

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

tahniah terbaik tau honda city ni selesa sangat2 since suzie anak dua orang je...syukur atas rezeki..

*∽ IZAN ∽* said...

waaaaaaa... tahniahh!! kiter pun berkenan banget ngan Honda City cuma lom berkemampuan utk memiliki uhuhuhuhu

DeQWa said...

honda city kaler silver nmpk exklusif...huhu...
raye ngan kete,tv lcd.ipad baru la ek...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails