Sunday, 23 October 2011

Mode teringin nak terjah KL Festival City

ada latest shopping complex kat my area ni...selain Alpha Angle, Wangsa Walk, AEON AU2, Carrefour Wangsa Maju, Giant Batu Caves, Selayang Mall, so now dh bertambah pilihan malls utk me ronda2 cuci mata (time poket tebal boleh shopping2 gak ;)

ni location mapnya...entah bila boleh terjah sini :) soon hopefully :)


Getting Here

ada ker saper2 yg dh terjah sini?


12 comments:

Fazlinil Irma said...

sy dah pegi smlm. :)

abah khalisha said...

sekarang kecoh btl KL dengan KL Festival ni ye

Ummi Dania Yasmine said...

not so familiar la area ni :-(

Nur-nba said...

Banyaknya shopping mall.. Sama mcm di JB..

Chekgu Azrine said...

Dekat dgn rumah..tp blm ada masa nk gi..huhu

tiefazatie said...

wah..nt pos picture eh sis..=)

kakyong said...

ada apa kat Festival city tu...??

huhh, org Ipoh ni memang ketinggalan lah dgn perkembangan kat KL

Kak Aya said...

belum pernah pergi ke situ..balik2 selayang mall dan Giant, Batu Caves je.

Nana said...

last week bff ada gtau tmpt ni baru buka
dia ajak lepak sini lenkali ehee

Sue Zaman said...

sue belum terjah lg... bakal akan terjah

Peri PiA said...

dah pegi :)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

eliss lalu weekend hari tu. entah dpt CF ker blom bangunan tu sebab ada construction lagi kat tingkat atas. cepat btol siapnya. better jgn pergi lagi la kot.hehehehe tapi memang sesak kat situ.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails