Wednesday, 5 October 2011

Nice name,nice personality | how nice

being a lecturer, i memang ada ramai students, and some students have a very unique name...

ari ni, sbb me kena interview students (to give grade after they completed their attachment), me tertarik pada satu nama--Izni Qistina Fadhilah--wah....comelnya nama ...

then bila that student dtg jumpa me for the interview session, it appears that orgnya sgt cantik --memang secantik namanya, and ckp english sgt fluent!!!  i siap ckp to her--"u have a nice name, and co-incidently with Fadhilah too...just like my name"--and dia ckp, Fadhilah tu nama mak dia, memang mak dia letak nama anaknya sekali dgn nama dia...then i siap kirim salam kat mak dia hehehh

note : just a day in a lecturer's work :)


11 comments:

notti netti said...

bestnya jadi lecturer...net punya lecturer sorang ni..asyik cerita pasal mentua dia yang kaya raya jer...haru.......

Nana said...

btol2 dah bese jumpe nama sedap2 pastu lawak plak tu
tingat satu manager kt opis lama
lara azwati mmg lawa orangnye

mummy_ayu said...

sweet..kira kak suzie nie kategori lecture yg baik & tak garang la yer..best!!

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

harap ank kina yg bakal lahir ni nanti secantik dan sepandai student mama zafran.

amin....

Salina@IbuAqil said...

So sweet MZ.. ;) Tu yg pntg waktu nak bagi nama pada anak2 kita kan.. ;)

tiefazatie said...

mmg cantik nama tue..sllunya..ifa jumpa..nama cantik..tuan die pun cantik nie..hee

♥MAMASYAZA♥ said...

betul mmg sedap sgt nama tu

Chekgu Azrine said...

Teringin nk msuk bdg mcm mz..jd lecturer..doakan

Ummi Dania Yasmine said...

ehmmm dah sama nama ni...ada chance gred tinggi ni...hehehe....:-)

-atiQah- said...

bestnya jadi student yg diingati lecturer. :)

i hope i can speak english fluently like that student. sy kalau ckp english dlm kls mesti merapu meraban, entah lecturer paham ke tak. :P

Affieza said...

Bestkan jd lecturer???student bknnya ckit so xhairanlah mcm2 nama yg cantik akn djumpai...hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails