Sunday, 2 October 2011

Makanan org2 berpantang = makanan org2 diet

ni antara juadah harian adik me yg baru bersalin and tgh berpantang kat kg....my mom bakar ikan...bakar atas dapur gas ajer ni...convenient gitu :)



grilled food good for health sbb tak melibatkan minyak/goreng2 and santan...tapi kat umah me sbb my eletric bbq grill dh rosak, tak dptlah me nak msk dgn cara grill ni--semlm nampak kat jusco, ada electric grill harga RM118 ajer....tanda dulu, nanti kalau ada bajet, nak beli lah :)

selamat berhujung minggu uolls!


note : semlm me attend kenduri mkn2 kat umah jiran dpn umah me, ari ni ada lagi kenduri kesyukuran kat umah my colleague kat Gombak Setia (near balai polis gombak) uolls masih attend kenduri lagi ke semlm/ari ni?

8 comments:

dilazfamily said...

ikan bakar nie cicah ngan sambal kicap lg sedap

mama rifQy said...

mymom pon same..panggang ikan atas dapur gas sajork!!!

Wyna Nubies said...

As Salam~

sedapnya ikan bakar tu..
dh lama tak makan.. :)

CikLilyPutih said...

banyak lagi kenduri weekend2 nie, kite semalam ada 2 kenduri lagi..

eT said...

hehe...teringat berpantang bebaru nih..smpai naik muak menu sama jek 44hari..keskes

SyUhAdA said...

dah lme gler x g knduri rsanye..

missbby said...

Serius kak, ada je kenduri-kenduri bagai ni, nak2 lagi kenduri orang nak pergi haji..

tiefazatie said...

org nak diet pun bagus mkn cmnie gak kan sis..hee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails