Monday, 17 October 2011

Sekali sekala makan dalam kuali

semlm weolls pegi Carrefour Wangsa Maju...so lunch kat food court kat Carrefour tu..
tak tau nak mkn apa

last2 oder dari booth/stall Little Wok--kuali kecik, so semua mknn pun dlm kuali ler..

me order kue teow ginger beef--harga RM5 ajer ni..rasa so-so ajer, sbb mcm terlebih kicap gitu..

ginger beef ni mengingatkan me pada nostalgia dulu2--masa me keje kat UOB Medan Pasar, me sgt sukaaa mkn ginger beef kat Central Market food court (time tu me single and masih belum kenal mr hubby)--ginger beef kat CM sgt2lah sedappp!!

mr hubby order nasi dgn telur goreng mata kerbau  and daging kicap--mr hubby kata masin sbb terlebih kicap..

so next time (weolls jrg2 jer mkn kat sini actually) tak mau dh order dari Little Wok @Carrefour Wangsa Maju sbb foodnya agak masin (terlebih kicap)

note : moga2 tiada Monday Blues ari ni --pg ni me nak gi collect my Ipod Nano dari Smartheart office:)


11 comments:

mama tisya said...

food dlm kuali ni mmg tgk gmbr mcm menarik tp bila mkn tk sedap sgt..kita pernh mkn kt midvalley cantonese kuehtiaw tksedap

ginger kita pn tk brp tp p spa aritu die bg minum ginger+honey tea..bole plak minum...mayb sebab ada honey kalo ginger je tkleh minum rsnye..hehehe

Nana said...

tu la klw nak makan dalam kuali bese kt little wok la
wangsa walk pon ada

Ummi Dania Yasmine said...

dia guna kicap masin kot....bukan kicap manis....

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tak amik lagi ke hadiah??? cepat2 amik..hehe

me suya said...

waa amik cepat2 yer

AyuArjuna BiGoshh said...

ler klu i dah lama bebel kat tukang masak kat situ huhu

Cik Bambam said...

sekali sekala mkn ok lar..kot selalu mau kena drh tinggi kan.. huhuh

Ardini Humaira said...

terliur dni tengok ni gulpp :D

kakchik@ella said...

KC penah makan dlm kuali comel ni kat foodcourt Jusco Bkt Raja Kelang. Hihi.

Chekgu Azrine said...

Kami mkn kt wangsa walk ok gak chicken wings dia..

tiefazatie said...

suka benor lak dorg ngn kicap kot..hee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails